Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιεί την τραγωδία και τρέμει την έρευνα για τις ευθύνες 2015-2019


 


Το πόσο φαιδρός και αδιάφορος για την κοινωνία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, φάνηκε για ακόμα μία φορά αφού, στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου δεν συζητήθηκε κανένα άλλο θέμα για την κοινωνία, πλην των επόμενων βημάτων με επίκεντρο της τραγωδία των Τεμπών, η οποία έχει πλέον όχι απλά κεντρικό, αλλά σχεδόν αποκλειστικό χαρακτήρα στην αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ανίκανος να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση για το μέλλον της χώρας, την οικονομία, την κοινωνία, εργαλειοποιεί ακόμα μία τραγωδία για να κάνει φαιδρή αντιπολίτευση.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπου εμφανίζονται αποφεύγουν να αναφερθούν για τον ΟΣΕ στην περίοδο 2015-2019, και αναφέρονται μόνο στα αίτια και τις ευθύνες του δυστυχήματος στα Τέμπη από το 2019.

Και αφού τα φαιδρά στελέχη επιμένουν για το 2019 και μετά να γίνει έρευνα, τρέμοντας τις αποκαλύψεις της περιόδου τους, καταγγέλουν συγκάλυψη από την κυβέρνηση,  ενώ επιχειρούν οι ίδιοι να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες.

Το πόσο φαιδρά κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας φαίνεται απο την επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, που ζητά τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μόνο με την παρουσία προσώπων της παρούσας κυβέρνησης χωρίς την παρουσία του Σπίρτζη, των προηγούμενων και των διοικήσεων επί ΣΥΡΙΖΑ, την διοίκηση της ΡΑΣ κτλπ, δείχνοντας ότι πραγματικός του στόχος δεν είναι η αναζήτηση της αλήθειας για την τραγωδία των Τεμπών και η διόρθωση των διαχρονικών προβλημάτων, αλλά να μην υπάρξει έρευνα και συζήτηση για τα πεπραγμένα της δικής του περιόδου, ώστε να έχει θέμα αντιπολίτευσης.

Την ίδια στιγμή, σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και υπογράφει ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, προς τον Γ. Γεραπετρίτη, η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά να κατατεθούν στη Βουλή όλα τα έγγραφα των διαπραγματεύσεων μεταξύ του υπουργείου Μεταφορών και της Hellenic Train και εδώ ευκαιρία είναι η κυβέρνηση να καταθέσει ολα τα έγγραφα και της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ, για να πέσουν οι ίδιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην παγίδα για να αντιμετωπίσουν και αυτοί τις ευθύνες τους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου