Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό και αντί να προβληματιστούν πάνε με τακτική ΣΥΡΙΖΑ για τραγωδία στα Τέμπη

 


Εάν υπήρχε σοβαρότητα στην νέα ηγεσία Ανδρουλάκη, μετά τις αποκαλύψεις ότι ο προφυλακισμένος σταθμάρχης είναι ΠΑΣΟΚ, ο προιστάμενος του ΟΣΕ που έβαλε βάρδια τον άπειρο σταθμάρχη είναι ΠΑΣΟΚ, ο γιατρός που έδωσε αναρρωτική στον προιστάμενο του ΟΣΕ χωρίς καν να πάει στο νοσοκομείο κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, θα ντρεπόταν και θα ζήταγε να αποδωθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

Αντί λοιπόν να δείξει σοβαρότητα το ΠΑΣΟΚ, ειδικά μετά την επιστολή του πρωθυπουργού στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που ζητάει να ψαχτούν τα πάντα σε βάθος, ο Ανδρουλάκης με τακτική ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει αρνητικά την επιστολή.

Ο Ανδρουλάκης δεν έχει αναρωτηθεί ούτε σε μία πρόταση τόσες ημέρες που βρίσκεται ο Σπίρτζης; Που τον κρύβει ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικά μετά τις αποκαλύψεις; Θα είναι υποψήφιος ο Σπίρτζης μετά τις τεράστιες ευθύνες του; Γιατί το ΠΑΣΟΚ συνεργεί στο κρύψιμο του Σπίρτζη; Τι φοβάται;

Επειδή όμως έχουμε να κάνουμε με τον Ανδρουλάκη που δεν είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ, και με τακτική ΣΥΡΙΖΑ που δεν είναι η πρώτη φορά, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού για την συγγνώμη που εξέφρασε για την τραγωδία στα Τέμπη, αντιγράφοντας χωρίς ίχνος ντροπής τις δηλώσεις της Κουμουνδούρου, και κάνει φαιδρή κριτική για την επιστολή του προς τον Ισίδωρο Ντογιάκο.

Η φαιδρή ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ που είναι εδώ :

Ξεκινάει θεωρώντας χυδαία και φαιδρά ότι ο πρωθυπουργός έδωσε εντολές στον κ. Ντογιάκο, κάτι που δεν έχει συμβεί ούτε σε μία λέξη της επιστολής «Το περιεχόμενο και το ύφος της σημερινής επιστολής του πρωθυπουργού προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταδεικνύουν πώς αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία τους θεσμούς της Πολιτείας. H Δικαιοσύνη δεν μπορεί να λειτουργεί “με εντολή Μητσοτάκη”. Ούτε επιτρέπεται στον κ. πρωθυπουργό να εκδίδει κατευθυντήριες οδηγίες προς δικαστές και εισαγγελείς για αυτονόητες οφειλόμενες ενέργειες και διαδικασίες σε ανοιχτές ποινικές δικογραφίες». 

Και επειδή δεν άρεσε στο ΠΑΣΟΚ το ξεμπρόστιασμα με τους συνδικαλιστές του και επίθεση και τον Γεωργιάδη  «ο λαλίστατος ‘Αδωνις Γεωργιάδης που προσβάλλει τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού επιχειρώντας χυδαία να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για τον θάνατο 57 συμπολιτών μας. Ας μην ψάχνουν καταφύγιο σε φτηνά μικροκομματικά παιχνίδια και ας ανταποκριθούν στη σοβαρότητα των στιγμών».

Καταλήγει στην φαιδρή αλλά ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση του σημειώνοντας πως «σε κάθε ισχυρή δημοκρατία, η Δικαιοσύνη γνωρίζει την αποστολή της, τον τρόπο λειτουργίας της και την αξία των αποδεικτικών μέσων. Δεν περιμένει κανέναν να της υποδείξει πότε και πώς θα κινηθεί. Είμαστε βέβαιοι ότι έτσι πράττει και θα πράξει και στην υπόθεση των Τεμπών. Ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου