Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Κρύβουν τον Σπίρτζη και αμολάνε την Τσαπανίδου να κουνάει το δάχτυλο χωρίς ίχνος ντροπής

 


Θράσος,  ανηθικότητα, χυδαιότητα απο τον ΣΥΡΙΖΑ και την Πόπη Τσαπανίδου, που δεν έχει ίχνος ντροπής.

Εδώ και μία εβδομάδα κρύβουν τον Χρήστο Σπίρτζη υπουργό μεταφορών στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απ το 2015 έως το 2019 και μαζί με αυτόν και τον κουμπάρο του Χρήστου Σπίρτζη που ήταν Γ.Γ. του υπουργείου Μεταφορών.

Από εχθές έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας ντοκουμέντα με τις ευθύνες του Χρήστου Σπίρτζη και του κουμπάρου του, με καταγγελίες από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και με έγγραφα ντοκουμέντα.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει εφέτες ανακριτές, και οικονομικοί εισαγγελείς, οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν και κρυφτούν και ο ΣΥΡΙΖΑ αμολάει την Τσαπανίδου να προκαλεί την κοινωνία με το θράσος της και το θράσος της Κουμουνδούρου.

Η προκλητική ανακοίνωση της Τσαπανίδου που σίγουρα δεν θέλει απαντήσεις και δεν θέλει την πλήρη αλήθεια που θα περιέχει και εμπλοκή των ΣΥΡΙΖΑ - Χρήστου Σπίρτζη :

«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία, οι νέοι άνθρωποι ζητούν απαντήσεις για την τραγωδία, για την κυβέρνηση φταίνε ο σταθμάρχης, η ρυθμιστική αρχή, οι προηγούμενες κυβερνήσεις…

Ο αρμόδιος υπουργός κ. Καραμανλής, - που άλλαξε τις συμβάσεις με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε βάρος του Δημοσίου και της ασφάλειας των σιδηροδρόμων- σαν να μη συνέβη τίποτα, θα είναι και πάλι υποψήφιος. 

Το επιχείρημα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η κυβέρνηση, εκτός από εξοργιστικό είναι και ασέβεια προς τις οικογένειες των θυμάτων».

Πουθενά οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του Σπίρτζη, ο ΣΥΡΙΖΑ πάει κατευθείαν στον Κώστα Καραμανλή χωρίς να αναφέρει τα αποκαλυπτικά έγγραφα των ΝΕΩΝ και της Απογευματινής.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου