Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για τις ευθύνες της τραγωδία των Τεμπών

 



ΣΥΡΙΖΑ, επικίνδυνος, φαιδρός και χυδαίος, όπως κάνει σε κάθε τραγωδία, εργαλειοποιώντας τον πόνο, τον θάνατο και τις ανθρώπινες αδυναμίες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε ευκαιρία να αποδυναμώσει τη κυβέρνηση, και να μειώσει τα ποσοστά της, αλλά παράλληλα αγχώθηκε γιατί οι αποκαλύψεις για τα έργα και ημέρες ΣΥΡΙΖΑ - Σπίρτζη 2015-2019 θα οδηγήσουν σε νέες περιπέτειες τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να πετύχει την παραίτηση του καθηγητή Ζηλιασκόπουλου από την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων, ενός εξαιρετικά έμπειρου και άριστου γνώστη του ελληνικού σιδηροδρόμου επιστήμονα, με το επιχείρημα ότι από το 2010 ως το 2015 ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. Φοβήθηκαν τον Ζηλιασκόπουλο γιατί είναι ικανότατος και θα έφτανε γρήγορα στην αλήθεια.

Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να απαξιώσει την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων, επειδή φοβάται ότι θα φτάσει στις ευθύνες της περιόδου 2015-2019 κι έτσι θα χάσει τον εκλογικό στόχο και δεν θα προλάβει να κερδίζει τίποτα αντίθετα θα χάσει περισσότερα.

Η φαιδρή προσπάθεια του να χρεώσει το δυστύχημα αποκλειστικά στην παρούσα κυβέρνηση, ξεφουσκώνει γιατί οι αποκαλύψεις οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα, με εμπλοκή συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ, και ευθύνες στον Χρήστο Σπίρτζη και τους συνεργάτες του στο υπουργείο μεταφορών 2015-2019.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι μπορεί και θα κάνει ό,τι μπορεί και τις επόμενες ημέρες όσο του βγεί, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να θολώσει τα νερά και να σαμποτάρει την προσπάθεια να αναζητηθεί και να βρεθεί η αλήθεια, γιατί θα του κάνει μεγάλη ζημιά η αλήθεια.

Η αποκάλυψη με την ερώτηση του βουλευτή της πρώην κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικολόπουλου προς το υπουργείο Μεταφορών το 2017, που κατηγορούσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. ότι δεν προχωρά τις συμβάσεις για τον ΟΣΕ λόγω διαπλοκής, με αναφορά στο έργο του τότε γ.γ. του υπουργείου Μεταφορών, Θάνου Βούρδα, και κουμπάρου του τότε υπουργού Μεταφορών, Χρίστου Σπίρτζη, δείχνει ότι όσα θα αποκαλυφθούν δεν θα βγούν σε καλό στον Αλέξη Τσίπρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου