Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Κρύβει τον Σπίρτζη και κουνάει ο φαιδρός το δάχτυλο για την τραγωδία στα Τέμπη

 


Είναι τραγική η κατάσταση του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, που είναι αμετανόητος, ανήθικος, χωρίς ίχνος ευθύνης και σοβαρότητας.

Ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας ότι και η δημοσκόπηση εν θερμώ που δεν έπρεπε να βγει γιατί δεν σεβάστηκε τους νεκρούς αλλά βγήκε, βγάζει πάλι με διαφορά πρώτο κόμμα την Ν.Δ. και καταλληλότερο τον Κυριάκο Μητοστάκη, δεν μπορεί να ησυχάσει και πατάει επάνω στην τραγωδία των Τεμπών προκειμένου να αποκομίσει οφέλη από την μικροκομματικής εκμετάλλευση της θλίψης αλλά και της αντίδρασης που έχει προκαλέσει το τραγικό δυστύχημα.

Ο Τσίπρας κουνάει το δάχτυλο, έχοντας κρύψει ο φαιδρός τον Χρήστο Σπίρτζη για δέκα ημέρες, και αυτό για να μην αναλάβει μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, για τέτοιο ανήθικο πρόκειται, και πολύ επικίνδυνο για την χώρα, κάτι που έχει καταλάβει πολύ καλά ο κόσμος.

Το τραγικό είναι ότι τον αμόλησαν τον Σπίρτζη μετά από δέκα ημέρες για να προκαλέσει και να πει αλλά Τόσκα ότι αυτός κοιμόταν ήσυχος ως υπουργός, δεν έχει καμία ευθύνη μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια και το σύνολο των υπευθύνων για την τραγωδία, την ώρα που έρχονται αποκαλύψεις για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην υπουργό Σπίρτζη, την ώρα που ασκούνται διώξεις στους υπεύθυνους, εμφανίζεται βλακωδέστατα και χυδαία ο Αλέξης Τσίπρας να θέτει θέμα “συγκάλυψης” που δεν υπάρχει, αλλά ο τύπος είναι απατεώνας και αυτό θέλει να περάσει.

Έφτασε στο σημείο ο φαιδρός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για επιχείρηση “αποποίησης ευθυνών” την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε συγγνώμη αλλά δήλωσε με σαφήνεια πως η κύρια ευθύνη βαρύνει τη σημερινή κυβέρνηση αλλά και τους προηγούμενους, κάτι που δεν θέλει ο Τσίπρας να αποκαλυφθεί και γιαυτό κρύβει τον Αλέξη Τσιπρα.

Ο φαιδρός ανίκανος και επικίνδυνος για την χώρα Αλέξης Τσίπρας, έδειξε σήμερα ότι και αυτή η εκμετάλλευση της τραγωδίας μετατρέπεται σε πολιτικό στόχο για την Κουμουνδούρου!

Απλά ακροαριστερό αίσχος!!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου