Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Δεν άρεσε στον Ηλιόπουλο ότι μία εν θερμώ δημοσκόπηση έβγαλε μπροστά Ν.Δ. & Μητσοτάκη

 


Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για την δημοσκόπηση της MARC, όχι γιατί διενεργήθηκε την ώρα που γίνονται ακόμα κηδείες θυμάτων, αλλά επειδή παρά την τραγωδία η κυβέρνηση παραμένει μπροστά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Ξεχωριστά από αυτό, η δημοσκόπηση εν θερμώ δεν έπρεπε να γίνει, έπρεπε να περάσουν κάποιες εβδομάδες γιατί ο κόσμος απαντάει οργισμένα.

Με πρόσχημα ότι η δημοσκόπηση δημοσιοποιήθηκε εν μέσω πένθους σε όλη τη χώρα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εάν ήταν αντίθετα τα αποτελέσματα δεν θα αντιδρούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο βαθμός υποκρισίας σε αυτό το κόμμα είναι κορυφαίος.

Ο υπεύθυνος Στρατηγικής Επικοινωνίας του κόμματος, σχολιάζει χαρακτηριστικά:

«Πριν ακόμη προλάβουν οι οικογένειες να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η γνωστή δημοσκοπική εταιρεία με τα εικονικά τιμολόγια χωματουργικών εργασιών σπεύδει να κάνει damage control για τον Μητσοτάκη. Ντρέπεται και η ντροπή…».

Για να ξεκαθαρίσουμε ακόμα μία φορά, και επειδή γνωρίζει όλη η Ελλάδα την φαιδρότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που πόνεσε ήταν το προβάδισμα 4,6 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία, και φυσικά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος με μεγάλη διαφορά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου