Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Πόση ξεφτίλα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Μετά τον Πολάκη τον Γκλέτσο τώρα ο Αθανασίου

 



Ν.Δ. : ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται....

Όποιος παρακολουθεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου τις τελευταίες ημέρες, βλέπει ότι έχει χάσει κάθε σοβαρότητα, ξεστομίζει φαιδρότητες και αθλιότητες, και δείχνει ότι κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ίχνος ηθικής και σοβαρότητας.

Mιλώντας σε εκπομπή του Action 24, ο Αθανασίου αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, επικαλούμενος δήθεν κάτι που... άκουσε, όπως είπε, και θέλησε να «μοιραστεί» με τους παρουσιαστές και τους τηλεθεατές.

Φτιάχνοντας λοιπόν την αθλιότητα στο μυαλό του και το συριζαίικο σενάριο ξεστόμισε : «Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης» προκαλώντας αντιδράσεις στο πάνελ και όχι μόνο.

Μόλις άρχισε το κράξιμο για την αθλιότητα του, και οι αντιδράσεις ακόμα και μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τέτοιες δηλώσεις τους κάνουν κακό, πήγε να το μαζέψει ο Αθανασίου και ισχυρίστηκε ότι το χρησιμοποίησε ως παράδειγμα, για να δείξει ότι, «στου κακού τη σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος, τότε μπορείς να κατέβεις κι εσύ».

Σε ανάρτησή του, αργότερα μέσα στην ημέρα, ο φαιδρός Αθανασίου ανέφερε δήθεν ότι διαστρεβλώθηκαν όσα είπε, χωρίς φυσικά να έχει διαστρευλωθεί τίποτα, αλλά είναι το γνωστό παραμύθι των Συριζαίων μετά την χυδαιότητα. Πρόσθεσε ότι δήθεν ανέφερε τι είχε ακούσει στα πλαίσια μιας συζήτησης για την τραγωδία στα Τέμπη και ότι έφερε το εν λόγω παράδειγμα ως παράδειγμα προς αποφυγή.



Με μια σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία τις τοποθετήσεις του Νάσου Αθανασίου σε πρωινή εκπομπή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου