Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Από το πρωί δειλά δειλά άρχισαν να βγαίνουν οι Συριζαίοι στους δρόμους μετά την Εθνική Εορτή

 


Η πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει ότι ακροαριστεροί και αριστεροί ανατριχιάζουν σε κάτι οτιδήποτε Εθνικό που έχει κάνει υπερήφανη την Ελλάδα.

Δυστυχώς πρέπει να κρύβουν αυτή τους την απέχθεια και για αυτό τον λόγο εχθές ημέρα Εθνικής μας Εορτής που είχαν υψωθεί παντού οι σημαίες, και παιάνιζε ο Εθνικός ύμνος και τα εμβατήρια φωνάζοντας οι πολίτες ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, αυτοί κρύφτηκαν και προτίμησαν να παραμείνουν σπίτι τους.

Ο Τσίπρας πήγε όσο πιο μακριά μπορούσε στην Τήλο, και το έκανε αναγκαστικά επειδή έρχονται εκλογές, αλλιώς θα πήγαινε και πάλι ακόμα μακρύτερα στο εξωτερικό, όπως έκανε στην Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου πηγαίνοντας Βουδαπέστη, αντί στις εορταστικές εκδηλώσεις της χώρας του.

Η Ρένα Δούρου έφτιαξε ένα γελοίο σποτάκι προσπαθώντας να απαξιώσει την 25η Μαρτίου, μιλώντας για το food pass και market pass κάνοντας την κακομοίρα.

Από σήμερα το πρωί παρά το ότι οι σημαίες μας είναι ακόμα ψηλά, και οι Έλληνες γεμάτοι περηφάνια μετά την παρέλαση των στρατευμάτων μας, οι συριζαίοι ενοχλημένη ακόμα άρχισαν να βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου