Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ο Τσίπρας αμόλησε τον ΣΥΡΙΖΑ καλλιτέχνες και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ αρχαιολόγοι για να κάνει αντιπολίτευση

 


Ποιος δεν έχει καταλάβει ότι το παιχνίδι με τις καταλήψεις, και τις συγκεντρώσεις, με συνθήματα "φάτε τους" δεν στήθηκε από τον Τσίπρα σε απόγνωση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βλέποντας το μίσος της ηλικιωμένης Τσανακλίδου που θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, σκιαχτήκαμε, τρομάξαμε με το μίσος που έχουν οι Συριζαίοι και τον φθόνο σε κάθε μη ακροαριστερό.

Μόνο τις συγκεντρώσεις των καλλιτεχνών και τα συνθήματα που χρησιμοποιούν να παρακολουθήσεις, το "γεννήθηκα 17Ν" δεν θα δεις μέχρι στιγμής, για τέτοια καραγκιοζιλίκια μιλάμε, με μια ακροαριστερά να καπηλεύεται ένα ολόκληρο χώρο για να κάνει αντιπολίτευση και να δείχνει το μίσος που έχει εναντίον όλων που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Η επόμενη φάση της πρόκλησης ήταν οι αρχαιολόγοι που όλοι γνωρίζουμε ότι ελέγχονται από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν τις καταλήψεις σε μουσεία.

Και ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, αυτός που έχει ξεπουλήσει με το Μακεδονικό την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας, είπε σήμερα ότι ο πολιτισμός στη χώρα είναι «υπό δίωξη» και αναφέρθηκε στη Μελίνα Μερκούρη, επισημαίνοντας τη φράση που είχε πει ότι «χωρίς τον Πολιτισμό είμαστε ο κανείς». «Ο πολιτισμός είναι η ψυχή μας. 

Ο πολιτισμός είναι η Ελλάδα είπε αυτός που ξεπούλησε την Μακεδονία. Γι' αυτό ο λαός μας, που έχει και ιστορία, και μνήμη και ταυτότητα και κουβαλάει πολιτιστικές παρακαταθήκες χιλιάδων χρόνων (τις οποίες ξεπούλησε ο φαιδρός) απαντούσε πάντα, σε συνθήκες φτώχειας, κατοχής, διώξεων, σωστά στο δίλημμα που πολλές φορές έβαζε η σκληρότητα της ζωής: Πολιτισμός ή βαρβαρότητα», είπε χαρακτηριστικά χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου