Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

KTHNH ΡώSSοι εκτελούν με βαριοπούλα μισθοφόρο που έφυγε απο την Wagner

 



Κτήνη οι ΡώSSοι, έδωσαν πλάνα εκτέλεσης με βαριοπούλα ενός ΡώSSου πρώην μισθοφόρου, ο οποίος εγκατέλειψε την ομάδα μισθοφόρων Wagner ενώ πολεμούσε στην Ουκρανία, αναρτήθηκε, σήμερα, Δευτέρα (13/2) στo Telegram.

Ο άνδρας που εκτελείται από τα κτήνη συναδέλφους του Ντμίτρι Γιακουσένκο, είναι 44 ετών, έχει γεννηθεί στην Κριμαία και έφυγε από τη φυλακή πριν ενταχθεί στην Wagner. «Σχεδίαζα να βρω κάποια τρύπα, όπως λένε να το σκάσω, δεν είναι ο δικός μου πόλεμος» λέει ο 44χρονος προσθέτοντας ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει.

Ο 44χρονος συνελήφθη στην ουκρανική πόλη Ντνίπρο. «Έπειτα από αυτό, όπως ο συνάδελφός του, ο Γιεβγκένι Νουτσίν, αρρώστησε από την ίδια ασθένεια που σε κάνει να λιποθυμάς σε ουκρανικές πόλεις...και μετά να ξυπνάς σε ένα υπόγειο στην τελευταία δίκη σου» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο υπενθυμίζοντας την εκτέλεση με βαριοπούλα ενός άλλου μισθοφόρου που αναρτήθηκε τον Νοέμβριο.



Ο Γιακουσένκο φαίνεται με το κεφάλι του κολλημένο σε έναν τοίχο από τούβλα, ενώ ένα άγνωστο πρόσωπο με στολή παραλλαγής στέκεται από πίσω του κρατώντας μια βαριοπούλα.

Κοιτάζοντας προς την κάμερα, ο Γιακουσένκο σε καθιστή θέση λέει το όνομά του και το έτος γεννήσεώς του: «Βρισκόμουν στους δρόμους της πόλης Ντνίπρο όπου δέχτηκα ένα χτύπημα στο κεφάλι και λιποθύμησα, ξύπνησα μέσα σε αυτό το δωμάτιο και μου είπαν ότι θα δικαστώ».



Ο εκτελεστής στέκεται πίσω από τον 44χρονο, σηκώνει την βαριοπούλα και τον χτυπάει στο κεφάλι ενώ η εικόνα θολώνει. Ο 44χρονος τότε πέφτει στο πάτωμα και ο εκτελεστής του τον χτυπάει άλλες δύο φορές. Το βίντεο κλείνει με τη φράση «λύεται η συνεδρίαση».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου