Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Ξεφτίλα φαιδρή δήλωση από Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργό - Υπερασπίστηκε και την χυδαιότητα Αρβανίτη

 



Απόλυτη εκφραστής της χυδαιότητας και της φαιδρότητας που διακρίνει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ακροαριστερή Νίνα Κασιμάτη.

Η φαιδρή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πιστή στην ξεφτίλα αντιπολίτευση δεν δίστασε στην κριτική της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εμπλέξει ακόμα και τα σκυλιά της ΕΜΑΚ γα τα οποία, όπως είπε, τρόμαξαν όταν τα χαιρέτησε ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα στη συζήτηση στην οποία συμμετείχε το πρωί του Σαββάτου σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και όταν η συζήτηση ήρθε στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλία, όπου ανέβηκε σε τρακτέρ, η φαιδρή Κασιμάτη είπε «έχουμε και τα τρομαγμένα σκυλιά της ΕΜΑΚ όταν τα χαιρέτησε ο πρωθυπουργός».

Για να δείξει και το πόσο ακροαριστερή είναι υπερασπίστηκε τις ακραίες διατυπώσεις του ευρωβουλευτή του κόμματος, Κώστα Αρβανίτη, για τις οποίες στελέχη της κυβέρνησης ζήτησαν την παραίτησή του.

Όπως είπε η φαιδρή Κασιμάτη «έχουμε ακούσει τον κύριο Μητσοτάκη το πώς αντιλαμβάνεται τις ανισότητες, ότι φυσικές, και όλα αυτά ανάγονται σε θεωρείες. Δεν θεωρώ ότι ο κ. Αρβανίτης με τον τρόπο που εκφράστηκε ήθελε να πει κάτι περισσότερο από αυτό που σας λεώ τώρα εγώ».

Όταν, δε, ρωτήθηκε αν χρήζουν αποδοκιμασίας οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Κώστα Αρβανίτη, η Νίνα Κασιμάτη απέφυγε να απαντήσει ευθέως και αρκέστηκε σε ακροβασίες περί αποκομμένου λόγου και άλλες τέτοιες γελοιότητες.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου