Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Οι ακροαριστεροί τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν τους πάντες κατά εντολή του Αλέξη Τσίπρα

 


Το έχουμε ξανά γράψει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ η βάση και όσοι περιβάλουν την ηγετική ομάδα του Τσίπρα είναι ακροαριστεροί, επικίνδυνοι, και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους ακροδεξιούς.

Σε κανένα δεν προκάλεσε εντύπωση η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη περί επιβολής της Δημοκρατίας με το… άγριο, γιατί όλοι έχουν δει τον πίνακα με τον ακροαριστερό δολοφόνο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη στο γραφείο του. 

Το πώς μπορεί να επιβληθεί μια δημοκρατία με το άγριο, αυτό πρέπει να μας το πουν οι συνταγματολόγοι που σε άλλα θέματα είναι λαλίστατοι ειδικά ο Βενιζέλος. 

Η κατάληξη της επιβολή της δημοκρατίας με το άγριο, έχει επιβληθεί σε άλλες χώρες, και από την ακροδεξιά και την ακροαριστερά που μοιράζονται τις ίδιες αξίες.

Ακόμα και εμείς, και όσοι σαν εμάς γράφουμε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιθανό στην απίθανη περίπτωση που ξανά κυβερνήσει ο Τσίπρας, να αναζητηθούμε και να διωχθούμε, όπως έχει πει πολλές φορές ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης "θα σας βρούμε".

Δεν ξεχνάμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας από την ημέρα που έχασε τις εκλογές το 2019, έχει ενεργοποιήσει πολλές φορές την ακροαριστερά για να πετύχει αγανάκτηση στην κοινωνία ώστε να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο Τσίπρας και η ομάδα του, μέχρι και τις πορείες υπέρ του τρομοκράτη Κουφοντίνα υποστήριζε, για να πετύχει τους βρώμικους σκοπούς του.

Ο Σπίρτζης είπε αυτά που λέει ο Πολάκης και με λίγα λόγια αυτά που θα κάνει την επόμενη ημέρα η ομάδα ακροαριστερών που περιβάλλει τον ακροαριστερό Αλέξη Τσίπρα. Οι απειλές του Πολάκη κατ εντολή του Αλέξη Τσίπρα, ακόμα και σε πολίτες που του γράφουν κάτι αρνητικό, που τους καλεί να φύγουν διότι όπως λέει «ερχόμαστε και η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς», δείχνουν την επόμενη ημέρα.

Τώρα μάθαμε από τον ακροαριστερό Χρήστο Σπίρτζη που μας το είπε ξεκάθαρα, ότι η ακροαριστερή χούντα περιμένει να αλώσει την δημοκρατία με το… καλό η το άγριο, και θα κυνηγηθούν όλοι εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σπίρτζης αποσαφήνισε ποια είναι η αλά ΣΥΡΙΖΑ Δημοκρατία και μας το είπε ξεκάθαρα τι περιμένει την χώρα και τους πολίτες που αντιδρούν στα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας επικίνδυνος πολιτικός, βρίσκεται σε απόγνωση γιατί ξέρει ότι θα χάσει τις εκλογές και το πολιτικό του μέλλον είναι αβέβαιο. Ξέρει ότι έρχονται αποκαλύψεις για λεφτά από Βενεζουέλα, για μαύρα λεφτά Καλογρίτσα, για παρακολουθήσεις στελεχών του από τον ίδιο, που σημαίνει ότι ενδεχομένως να αντιμετωπίσει και ειδικό δικαστήριο, κάτι που προκαλεί περιέργεια σε πολλούς πώς το έχει γλιτώσει μέχρι σήμερα;

Δεν θα εκπλήξει κανένα, εάν μετά τις εκλογές τις οποίες θα χάσει, ο Αλέξης Τσίπρας αμφισβητήσει το αποτέλεσμα και επιχειρήσει μαζί με ακροαριστερούς να γίνει Τράμπ, η Μπολσονάρου κάνοντας επίθεση στην βουλή.

Ευχόμαστε η δημοκρατία μας και η κυβέρνηση να μην επιτρέψει στον ακροαριστερό Αλέξη Τσίπρα, να κάνει πραγματικότητα το σχέδιο του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου