Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Άρχισαν οι αποκαλύψεις Καλογρίτσα για την συμμορία ΣΥΡΙΖΑ με τις σακκούλες με τα μαύρα λεφτά

 



Αποκαλύψεις για την διαφθορά της συμμορίας ΣΥΡΙΖΑ, που σοκάρουν την κοινωνία έρχονται στο φώς από τον Χρήστο Καλογρίτσα.

Μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου για τις λεπτομέρειες της συνάντησης στο Πόρτο Χέλι αντάλλαξαν ο Χρήστος Καλογρίτσας και ο Νίκος Παππάς.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας φέρεται να ενημερώνει τον Νίκο Παππά για συνάντηση που θα έχει με εκπροσώπους της εταιρίας CCC στο Πόρτο Χέλι, να ζητεί μάλιστα από τον κ. Παππά να του γίνουν διευκρινίσεις για το τι θα συζητηθεί και να τονίζει στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ πως υπάρχει κίνδυνος να μην εκδοθεί εγκαίρως η εγγυητική επιστολή των 3 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καταστεί εφικτή η συμμετοχή του στον διαγωνισμό, για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας τον Αύγουστο του 2016.

Καλογρίτσας - Παππάς, είχαν συνεννοηθεί να επικοινωνήσουν πριν από την επίμαχη συνάντηση, καθώς ο Καλογρίτσας φοβόταν ότι διαφορετικά αυτή δεν θα είχε αποτέλεσμα. Μάλιστα, στην αλληλογραφία φαίνεται να ανησυχεί και για την τύχη της εγγυητικής επιστολής, καθώς, όπως αναφέρει με κεφαλαία γράμματα, «ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ».

Τα SMS:

Καλογρίτσας: Νίκο μου! Καμάρι μου! Και λεβέντη μου! Επειδή στις 19:00 αναχωρώ για Πόρτο Χέλι, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά (μάλλον τίποτα) πρέπει να ξέρω κάτι

Παππάς: Να μιλήσουμε

Καλογρίτσας: Το SMS το προηγούμενο που έλαβες βγήκε λάθος, ακολουθεί ολοκλήρωσή του:

…..από χθες, είπες σήμερα το απόγευμα θα τα λέγαμε. Επειδή στις 19:00….. να ξέρω κάτι φρόντισε πριν φύγω να με ενημερώσεις, γιατί αν δεν μιλήσουμε αποτέλεσμα (μάλλον) δεν θα έχουμε!

(ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΑΡΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Εσύ ξέρεις, εσύ αποφάσισε!!!! Ξανά λέω: ΑΝ δεν τα πούμε…τζίφος θα είναι το Πόρτο Χέλι

Παππάς: Οκ. Μιλάμε πριν φύγεις κατά τις 6

Καλογρίτσας: Περιμένω

Να περάσω από σένα;

Κατά τις 6, σύντροφε, πού; Σε εσένα ή εδώ;

Παππάς: Περίμενε λίγο

Καλογρίτσας: Ό,τι πεις, και όταν πεις! Αρκεί να φεύγω από σένα στις 7



Τέσσερα ονόματα και ένα ακόμα πρόσωπο, με τον κωδικό «Α2» - δηλαδή τον Αρτέμη Αρτεμίου, εκ των στενών συνεργατών του Μεγάρου Μαξίμου το 2016, περιλαμβάνει το SMS του Νίκου Παππά προς τον Χρήστο Καλογρίτσα, αναφορικά με τα ποσοστά που θα κατείχαν οι μέτοχοι στην εταιρεία που θα συστηνόταν για το κανάλι που επρόκειτο να αποκτήσει ο επιχειρηματίας, μέσα από τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών. Αυτό υποστήριξε στο Ειδικό Δικαστήριο η πλευρά του Χρήστου  Καλογρίτσα, καταθέτοντας και αντίγραφο του ηλεκτρονικού μηνύματος. 

Τα ποσοστά, σύμφωνα με το SMS, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την πλευρά Καλογρίτσα, κατανέμονταν ως εξής: Ιβάν 35, Καλογρ. 35, Α2 16, Κουρής 10, Μάρης 4, με τον μέτοχο Α2 να είναι ο Αρτέμης Αρτεμίου, όπως αναφέρθηκε στη δίκη. 

Διευκρινίζονται τα πρόσωπα που αναφέρονται κωδικοποιημένα στο επίμαχο SMS:


Ιβάν: Ιβάν Σαββίδης


Καλόγρ.: Χρήστος Καλογρίτσας


Α2: Αρτέμης Αρτεμίου


Κουρής: Γιώργος Κουρής


Μάρης: Δημήτρης Μάρης


Στο μήνυμα ο τότε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στον Χρήστο Καλογρίτσα: «Α2 αυτός που θα δείς 12.30» και του ξεκαθαρίζει ότι «Α2 και Καλογρ. είναι αδιαίρετα» - ήτοι, ότι τα ποσοστά τους είναι αδιαίρετα, επομένως εξασφάλιζαν την απόλυτη πλειοψηφία των μετοχών στο υπό σύσταση «ΣΥΡΙΖΑ Channel».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου