Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Υπόσχεση Τσίπρα σε Λούλα να φέρει όλο τον ΣΥΡΙΖΑ στο καρναβάλι του Ρίο να ηγηθούν της παρέλασης

 


Κατά την επίσκεψη του Τσίπρα στον 80χρονο παππού Λούλα που έχει καταδικαστεί για διαφθορά, το ψέμα έπεσε σύννεφο και ο Τσίπρας αναρύθμισε τις "επιτυχίες" του προσπαθώντας να ρίξει την Ελλάδα στα βράχια.

Ο νέος ακροαριστερός πρόεδρος της Βραζιλίας δεν μπορούσε να ενημερωθεί τόσα χρόνια για τα "επιτεύγματα" του Αλέξη Τσίπρα, επειδή ήταν φυλακή, προσπαθούσε να γλιτώσει από όσα έκανε για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, και τελικά γλίτωσε επειδή τον δίκασε λάθος δικαστήριο.

Κυρίαρχο θέμα ήταν η προδοσία της Μακεδονίας ξεπουλώντας το όνομα στα Σκόπια, και ακολούθησαν μετά τις επιτυχίες που είχε στην οικονομία, διαλύοντας την χώρα και εξαθλιώνοντας τους πολίτες, τέλος ανέφερε τις καλές σχέσεις που έχει με τον Ερντογάν προσπαθώντας με εντολές του να διασύρει την Ελλάδα διεθνώς, και το πώς την γλίτωσε το Αιγαίο και δεν χάρισε κανένα νησί στην Τουρκία.

Επίσης ο Τσίπρας έδωσε μαθήματα στον Λούλα  πώς να αλλάξει τον ποινικό κώδικα στην Βραζιλία για να απελευθερώσει σε βάρος της ασφάλειας της χώρας σκληρούς κακοποιούς, ώστε να αποσυμφορήσει τις φυλακές της χώρας του.

Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε στον Λούλα ότι θα ηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ του φετινού καρναβαλιού στην Βραζιλία, και εξέφρασε την επιθυμία να είναι ο ίδιος ο Τσίπρας με τον Σπίρτζη οι φετινοί καρνάβαλοι. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου