Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Γυμνός άντρας έπεσε στο κενό από τις ράγες του σταθμού στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης

 


Στον απόηχο των εορτασμών, των πάρτι, και του αλκοόλ μετά τα λοκντάουν στη Νέα Υόρκη, έγινε viral ένα βίντεο με ένα γυμνό μαύρο άντρα που έπεσε από τις υπερυψωμένες γραμμές του μετρό της Νέας Υόρκης.

Το βίντεο δείχνει έναν γυμνό νεαρό άνδρα να κρέμεται από το ένα χέρι από τον υπερυψωμένο σιδηροδρομικό σταθμό 6 ανάμεσα στις λεωφόρους Westchester και Metropolitan στο Μπρονξ.



Ο άνδρας, κλωτσώντας τα πόδια του, κρατιέται από την άκρη των γραμμών καθώς ένα τρένο πλησιάζει αργά, σταματά και μετά συνεχίζει.

Περίπου 30 δευτερόλεπτα μετά το βίντεο, ο άνδρας αφήνεται και πέφτει από ύψος περίπου τριών ορόφων στο πεζοδρόμιο.

Ένας έφηβος που κρατά μια μπάλα μπάσκετ και περπατά κάτω από το σταθμό φαίνεται τρομαγμένος και τρέχει προς τον γυμνό άνδρα να δει αν τραυματίστηκε.



«Έπεσε. Έπεσε. Έπεσε», λέει αυτός που καταγράφει τη σκηνή με το κινητό του προτού πλησιάσει τον άνδρα - ο οποίος είναι μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο, αλλά δεν αιμορραγεί εμφανώς - και δηλώνει: «Ναι, θα πάρω τους αστυνομικούς».

Το NYPD επιβεβαίωσε το περιστατικό της 23ης Δεκεμβρίου και είπε ότι ο άγνωστος άνδρας, ο οποίος είναι γύρω στα 20, είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου σχεδόν όλοι κατηγορούσαν τους περαστικούς οι οποίοι αντί να βοηθήσουν τον νεαρό άντρα σχολίαζαν και γελούσαν αντί να καλέσουν σε βοήθεια.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου