Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Ο Παππάς έκανε το λάθος να καταθέσει μήνυση στην μάρτυρα Ευθαλία Διαμαντή - Τώρα θα μάθουμε και άλλα για το μαύρο χρήμα

 


Προφανώς πιεζόμενος απο τον Αλέξη Τσίπρα, και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει και τώρα θα αντιμετωπίσει και αυτές τις συνέπειες, μαθαίνοντας οι πολίτες νέες αποκαλύψεις για την διαφθορά ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυση κατά της γραμματέως του κ. Χρήστου Καλογρίτσα Ευθαλίας Διαμαντή κατέθεσε ο Νίκος Παππάς, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου σε βάρος του.

Η γραμματέας στο Ειδικό Δικαστήριο, ήταν ξεκάθαρη “έκανε λόγο για “φακέλους και τσάντες με χρήματα που έφευγαν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)”. Όπως είπε, “τα χρήματα δινόντουσαν και σε δημοσιογράφους και σε άλλα πρόσωπα τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και της εφημερίδας”.

Το θέμα είναι ότι δεν μήνυσε ο ΣΥΡΙΖΑ την μάρτυρα, ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά ο Νίκος Παππάς για τον οποίο δεν είπε ότι πήρε λεφτά, αλλά τα λεφτά τα πήρε το κόμμα.

Αυτό κάνει τους πολίτες να γελάνε με τον ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να καλύψει τα σκάνδαλα διαφθοράς.

Η μάρτυρας υποστήριξε ότι ζητήθηκε από τον Καλογρίτσα να βοηθήσει το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση τηλεοπτικού σταθμού που θα ήταν ένα κανάλι του κόμματος “στο οποίο κουμάντο θα έκανε ο κ. Παππάς και το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)”. Σε σημείο της κατάθεσης της η κα. Διαμαντή ανέφερε ότι ο κ. Παππάς επισκεπτόταν τον κ. Καλογρίτσα κάθε μέρα. “Ερχόταν πριν πάει ο κ. Παππάς στο Μαξίμου στα γραφεία της εταιρείας του κ. Καλογρίτσα, συζητούσαν για καμιά ώρα περίπου και έφευγε. Οι σχέσεις τους ήταν οικογενειακές, φιλικές και κοινωνικές”.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου