Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

72 ώρες ένοχης αφωνίας ο ΣΥΡΙΖΑ για τις σακούλες με λεφτά στο κόμμα

 


Το νέο μέλος της ακροαριστερής συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, δεν έδωσε απαντήσεις στην συνέντευξη της «εφ’ όλης της ύλης» στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» γιατί απλά δεν την ρώτησαν αυτές ήταν οι εντολές. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εντυπώσεις για την Πόπη Στεφανίδου μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι μόνο νέο αέρα δεν έφερε, αντίθετα αφομοιώθηκε στην φαιδρότητα, με την οποία αντιπολιτεύεται το κόμμα.

Αντί λοιπόν να απαντάνε για τις σακούλες και τις τσάντες με τα μαύρα λεφτά, και την διαφθορά στην οποία είναι βουτηγμένος ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, προσπαθούν να σπιλώσουν τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, του οποίου τη θητεία ανανέωσε χθες το ΚΥΣΕΑ, κάνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ να λυσσάξει στην κυριολεξία.

Σφυρίζοντας αδιάφορα, εχθές αναλώθηκαν και στο γιατί η δημόσια τηλεόραση έκανε ζωντανές συνδέσεις με τη Μητρόπολη χθες για την κηδεία του τέως βασιλιά, προσπαθώντας χωρίς αποτέλεσμα και επειδή η κυβέρνηση χειρίστηκε το ζήτημα άριστα, να δημιουργήσει πολιτικό ζήτημα εκεί που εδώ και δεκαετίες δεν υπάρχει.

Έχουν περάσει 72 ώρες και περιμένουμε ακόμα μια ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για το μέχρι που φτάνει η διαφθορά στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου