Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Έψαχνε τρόπο να ξεφτιλιστεί ο Ραγκούσης και τον βρήκε : Στην Ελλάδα ο Μέσι δεν θα έπαιρνε το Μουντιάλ!

 


Είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα η κόντρα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ποιος θα ξεφτιλιστεί περισσότερο και σήμερα ο Ραγκούσης τους κέρδισε όλους.

Ο φαιδρός Γιάννης Ραγκούσης, είπε σήμερα στην βουλή να αντιμετωπίσει στα ίσια τους συντρόφους στον ΣΥΡΙΖΑ, και να ξεφτιλιστεί περισσότερο, προσπαθώντας έτσι να κάνει αντιπολίτευση χρησιμοποιώντας το μουντιάλ και τον Μέσι.

Ο φαιδρός Γιάννης Ραγκούσης προσπάθησε να… εξηγήσει στο κοινοβούλιο για ποιον λόγο η Αργεντινή δεν θα κέρδιζε το Μουντιάλ 2022 αν η διοργάνωση διεξαγόταν στην Ελλάδα με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα είπε για να δώσει έμφαση στην ξεφτίλα: «Εάν ήσασταν διοργανωτές δεν υπήρχε μια στο εκατομμύριο να κέρδιζε η Αργεντινή και ο Μέσι το Μουντιάλ για παραπάνω από έναν λόγο Πρώτον διότι ο διαιτήτης θα ήταν “πιασμένος” από εσάς. Δεύτερον γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μην βάλετε την ΕΥΠ να τους παρακολουθήσει όταν ετοίμαζαν την ποδοσφαιρική τους τακτική. Θα πηγαίνατε και θα θέρατε τι έχουν σχεδιάζει για να το δώσετε στον αντίπαλο. Τρίτον δεν υπήρχε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να μην βάλετε τον ποδοσφαιρικό Ντογιάκο και τον ποδοσφαιρικό Γεωργιάδη να απειλήσει με φορολογικούς ελέγχους τον Μέσι αν προσπαθούσε να πάρει το παγκόσμιο κύπελλο. Και αν όλα αυτά δεν έπιαναν κ. Οικονόμου, ξέρετε τι άλλο θα είχατε κάνει; Θα είχατε στήσει παρέμβαση μέσω του Predator στο VAR προκειμένου να μην μπορούν να δικαιωθούν μέσω αυτού».

Μιλάμε για μεγάλο καραγκιοζιλίκι πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου