Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Παραδόθηκαν οι δύο κακοποιοί για τους πυροβολισμούς έξω από βενζινάδικο στα Γλυκά νερά

 


Παραδόθηκαν στη ΓΑΔΑ οι δύο που πυροβόλησαν έξω από βενζινάδικο στη Λεωρόρο Λαυρίου τη Δευτέρα των Χριστουγέννων, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Δύο φορές πυροβόλησαν οι κακοποιοί του μαφιόζικου χτυπήματος στα Γλυκά Νερά έξω από βενζινάδικο το οποίο ανήκει στην οικογένεια του 38χρονου, ο οποίος εκτελέστηκε τον περασμένο Ιούνιο στον Γέρακα.

Ένα αυτοκίνητο τύπου smart περνά έξω από το βενζινάδικο, ενώ δευτερόλεπτα μετά οι άγνωστοι αρχίζουν να πυροβολούν. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο υπάλληλος του βενζινάδικου στη Λαυρίου, που ειδοποίησε τις Αρχές περίπου στις 11 το πρωί, είπε ότι λίγο μετά τις 10, δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Smart, πυροβόλησαν στον αέρα έξω από την επιχείρηση.

Από το χτύπημα έμειναν στο έδαφος οι κάλυκες τους οποίους βρήκε η Αστυνομία. Το συγκεκριμένο βενζινάδικο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το θύμα που είχε πυροβοληθεί στο βενζινάδικο του Γέρακα, τον περασμένο Ιούνιο με εντολή της greek mafia

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις των δύο δραστών το πρωί της Δευτέρας. Λίγο πριν τις 10:00, το Ι.Χ. μάρκας Smart, στο οποίο επέβαιναν, πέρασε με ταχύτητα μπροστά από το πρατήριο υγρών καυσίμων, κινούμενο στο απέναντι ρεύμα της λεωφόρου Λαυρίου. Ο συνοδηγός κατέβασε το παράθυρο, έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα πρατήρια της συγκεκριμένης οικογένειας γίνονται στόχος. Στο παρελθόν άγνωστοι είχαν εκτοξεύσει χειροβομβίδα σε ένα από αυτά, ενώ δύο χρόνια πριν, σε έλεγχο των Αρχών σε άλλο βενζινάδικο, είχαν διαπιστωθεί οικονομικές απάτες που σχετίζονταν με τη νόθευση καυσίμων. Παλιός γνώριμος των Αρχών ήταν και ο 38χρονος γιος του πρατηριούχου, που δολοφονήθηκε τον Ιούνιο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου