Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Αμόλησαν τον Ξανθό να ξεφτιλιστεί για ένα πανευρωπαικό θέμα που αφορά τα φάρμακα

 


Νέα πολιτική αθλιότητα απο τον ΣΥΡΙΖΑ, που αμόλησε τον Ανδρέα Ξανθό να κάνει αντιπολίτευση για ένα πανευρωπαικό θέμα που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα.

Ο λαικισμός του ΣΥΡΙΖΑ, η πολιτική θρασύτητα και η φαιδρότητα δεν έχει τέλος, εργαλειοποιεί την έλλειψη των φαρμάκων για να εξαπατήσει τους πολίτες χρεώνοντας το και αυτό στην κυβέρνηση.

Ο Ξανθός με εντολή από την Κουμουνδούρου, γιατί ο ίδιος είναι γιατρός και ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει και την αλήθεια, ξεφτιλίζεται κάνοντας επίθεση στον υπουργό υποστηρίζοντας: «Το έχουμε εμπεδώσει εδώ και αρκετά χρόνια. Όταν οι ακροδεξιοί εταίροι του κ. Μητσοτάκη ζορίζονται από την κοινωνική κατακραυγή, επιστρατεύουν αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά:

Την πολιτική θρασύτητα και χυδαιότητα. Ο κ. Πλεύρης είναι ο υπουργός Υγείας που έχει την πολιτική ευθύνη της υγειονομικής τραγωδίας που έζησε η χώρα, της διάλυσης του ΕΣΥ και των δραματικών ελλείψεων εδώ και μήνες σε φάρμακα πρώτης ανάγκης. Όχι μόνο δεν μπορεί να δώσει λύσεις σε κανένα μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αφορά την υγεία και τη ζωή των ανθρώπων, όχι μόνο αγωνιά "να κάνει αντιπολίτευση" στην αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά αντί να ζητήσει συγνώμη και να παραιτηθεί, εκτοξεύει ανερυθρίαστα λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Καταλήγοντας, ο φαιδρός Ξανθός αναφέρει: «Τις αθλιότητές του δεν αξίζει καν να τις σχολιάσει κανείς. Αυτό που έχει αξία για τη δημόσια υγεία και την αξιοπρέπεια της κοινωνίας είναι να σταματήσει η νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη συγκεκριμένων φαρμάκων συνδέεται με τη μεγάλη ζήτηση και τη χαμηλή παραγωγή που δημιουργεί η παγκόσμια αδυναμία των εταιριών να καλύψουν τις ανάγκες. Αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Ανδρέας Ξανθός αλλά επειδή πρόκειται για ένα φαιδρό κόμμα προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί για να εξαπατήσει και να κοροιδέψει όσους περισσότερους μπορεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τον προσφιλή του λαϊκισμό, με μοναδικό σκοπό το μικροκομματικό όφελος από ένα παγκόσμιο πρόβλημα, κατηγορεί και για τις ελλείψεις που καταγράφονται σε όλη την Ε.Ε., ακόμη και στις χώρες που οι τιμές των φαρμάκων είναι υψηλές, λόγω της μείωσης παραγωγής στις χώρες που έχουν τις πρώτες ύλες. 

Συμπέρασμα ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει ανεύθυνα την ίδια ανήθικη αντιπολίτευση σε βάρος των πολιτών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου