Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Η Θεανώ ζει σε δικός της κόσμο με δικές της δημοσκοπήσεις και γελάει ο κόσμος μαζί της

 


Δεν τους ενδιαφέρει η ξεφτίλα στον ΣΥΡΙΖΑ, και βγαίνουν με αέρα να ξεφτιλιστούν σε όλα τα κανάλια, κάνοντας το άσπρο μαύρο, παραπληροφορώντας, λέγοντας ψέματα, και εξαπατώντας όσους τους ακούν.

Η νέα προσπάθεια εξαπάτησης είναι να λένε χωρίς να υπολογίζουν τις δημοσκοπήσεις ακόμα και των δικών του ΜΜΕ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα και ότι θα είναι νικητές των εκλογών, με αποτέλεσμα να γελάει ο κόσμος μαζί τους και να αναρωτιούνται σε τι κόσμο ζούν.

Το θράσος και το ψέμα της Θεανώ Φωτίου ξεπερνάει κάθε φαιδρότητα, αφού όταν την ρωτάς για τις δημοσκοπήσεις λέει ότι η ψαλίδα μειώνεται πάρα πολύ και φαίνεται ότι  «ο κόσμος εμπιστεύεται τον  ΣΥΡΙΖΑ» κάτι που δεν φαίνεται και δεν προκύπτει απο καμία δημοσκόπηση σε αυτή την χώρα και σε αυτή την γη.

Με αυτή την τακτική η Θεανώ Φωτίου είπε να ξεφτιλιστεί στον ΣΚΑΙ και υποστήριξε χωρίς να ντρέπεται που την ακούν και εκτός ΣΥΡΙΖΑ ότι «Οι θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν απήχηση στην κοινωνία. Αυτό αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις όσο κι αν διατείνεται η ΝΔ ότι δεν ισχύει, κι όσο κι αν ισχυρίζεται ότι σκάνδαλα όπως οι υποκλοπές δεν απασχολούν το ελληνικό λαό».

Το μεγάλο γέλιο που την ξεφτίλισε περισσότερο είναι όταν είπε πώς «Παρατηρούμε ότι η ψαλίδα διαφοράς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς μειώνεται, αλλά το κυριότερο το συμπέρασμα που προκύπτει από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων είναι ότι ο λαός εμπιστεύεται περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να κυβερνήσει τη χώρα» και αυτό δεν προκύπτει πουθενά και σε καμία δημοσκόπηση.

Η θρασύτατη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να εξαπατά όσους την ακούν λέγοντας «​Είναι προφανές ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα στις κάλπες της απλής αναλογικής, που πρέπει να βγάλουν κυβέρνηση αλλιώς η χώρα θα βρεθεί σε κατάσταση μη σταθερότητας. Το σίγουρο πάντως, είναι ότι ο Μητσοτάκης δεν κερδίζει εκλογές παρόλο που έχει την αυταπάτη ότι η ΝΔ θα διατηρήσει τα ποσοστά του 19, τα οποία κατάφερε με μεγάλες εξαπατήσεις του ελληνικού λαού και στήνοντας ένα προπαγανδιστικό αντισύριζα μέτωπο, το οποίο πλέον έχει καταρρεύσει.»

Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτά που λέει η Φωτίου, είναι η ότι έχει μειωμένο καταλογισμό, η ότι συνειδητά εξαπατά τον κόσμο αδιαφορώντας για την ξεφτίλα, γιατί στο σύνολό τους οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και 7 στους 10 των ψηφοφόρων τάσσονται κάθετα κατά της αντιπολιτευτικής τακτικής του Αλέξη Τσίπρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου