Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της Ελλάδας και άρχοντας των υποκλοπών αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις

 



Η παραμυθιάζουν τον Αλέξη Τσίπρα, η παραμυθιάζεται μόνος του, παραμυθιάζοντας του πάντες για να μην τον στείλουν από την ηγεσία μία ώρα νωρίτερα.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, και έχοντας αποδεδειγμένα σύμφωνα με τις καταγγελίες των ίδιων των στελεχών του παρακολουθήσει τους πάντες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κάτι που συνεχίζει να κάνει και τώρα παρακολουθώντας παράνομα την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις, αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη φράση του πρωθυπουργού ότι «μυρίζει» εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δε ξέρω αν μυρίζει εκλογές, όπως οσφρίζεται ο κ. Μητσοτάκης, ξέρω όμως ότι μυρίζουν πολύ έντονα  και πολύ άσχημα οι πολιτικές της κυβέρνησής του» και το λέει αυτός ο άρχοντας του ακροαριστερού υπόκοσμου που οι καταγγελίες σε βάρος του από τα ίδια του τα στελέχη είναι δεκάδες, όπως και οι κατηγορούμενοι στο ειδικό δικαστήριο που ήταν το δεξί του χέρι, και περιέργως δεν βρίσκεται στο ειδώλιο και ο ίδιος.

Ο πολιτικός απατεώνας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «δεν μπορεί να γνωρίζουμε πότε θα γίνουν οι εκλογές για να απαλλαγούμε από αυτή τη δυσοσμία, αλλά έθεσε τα σημεία που πρέπει να εστιάσουν τα στελέχη του κόμματος στην πορεία προς τις κάλπες.

Αμφισβήτησε ουσιαστικά τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν σταθερό και μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ, καθώς και απαξίωση των πολιτών στο πολιτικός απατεώνα Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας πως «η φθορά της κυβέρνησης είναι τεράστια. Το καταλαβαίνει αυτό όποιος περπατά και συζητά με τους απλούς ανθρώπους στην αγορά, στους χώρους δουλειάς».

Και το θέμα είναι αυτοί οι δεκάδες λίγοι που πηγαίνουν να τον ακούσουν στις περιοδείες εκτός από τους στημένους πόσοι είναι οι αυθόρμητοι που δεν υπάρχουν;;;

Ο αποδεδειγμένα ένοχος για υποκλοπές που δεν έχει τιμωρηθεί ακόμα και μας κάνει εντύπωση, όσον αφορά την υπόθεση των παρακολουθήσεων, σημείωσε πως έχουν αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι όσοι υποτιμούν την επίδραση των λεγόμενων ταυτοτικών ζητημάτων, αυτών που αφορούν στο κράτος δικαίου και στην υπεράσπιση της δημοκρατίας, κάνουν λάθος.

Στην τελική θα πάρει την πίκρα τους στις εκλογές και θα ξεβρωμίσει ο ΣΥΡΙΖΑ απο τον υπόκοσμο που τον ακολουθεί, και ευχόμαστε να οδηγηθεί κάποια στιγμή και ο ίδιος στο ειδικό δικαστήριο για τα εγκλήματα του κατά της χώρας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου