Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

H Πρυτανεία και ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνονται για τους κακοποιούς στην Πολυτεχνειούπολη

 


Από το 2018 με την ανοχή των ακροαριστερών ομάδων που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του κόμματος που κάνουν τα πάντα για να υπερασπιστούν τις γιάφκες και τις κρυφώνες κακοποιών στα πανεπιστήμια, αλωνίζουν οι κακοποιοί, Έλληνες και αλλοδαποί σε βάρος της ασφάλειας των φοιτητών.

Η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε εδώ και χρόνια για το καθεστώς ανασφάλειας και τρομοκρατίας που υπάρχει στα πανεπιστήμια, αλωνίζοντας κακοποιοί και αντιεξουσιαστές με την ανοχή και την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και σε ερώτηση γιατί κι αν άργησε η Αστυνομία να παρέμβει για τη εξάρθρωση αυτών των συμμοριών η εκπρόσωπος εξήγησε ότι μια επιχείρηση της Αστυνομίας για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται πολύμηνη προετοιμασία με σκοπό να συλληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα και απώτερος σκοπός είναι και η σύλληψη και αρχηγικών μελών, πράγμα που επετεύχθη σε αυτή την περίπτωση.

Η κα. Δημογλίδου επιβεβαίωσε ότι οι περισσότεροι δράστες που συλλήφθηκαν στην πρόσφατη έφοδο της Αστυνομίας στις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης έχουν ξανά συλληφθεί σε παρελθόντα χρόνο, εκτίουν την ποινή τους και είναι πάλι έξω.

Ο Κώστας Δέρβος, πρόεδρος Ιδρύματος Νεότητας και Δια Βίου Μάθησης υποστήριξε: «Το ιδιοκτησιακό καθεστώς ανήκει στα πανεπιστήμια, και το Ίδρυμα Νεότητας σχετίζεται με την οικονομική διαχείριση και την κάλυψη των οικονομικών δαπανών των σπουδαστικών και φοιτητικών εστιών. Δεν είναι υπεύθυνο το ίδρυμα για τις εστίες από το 2011».

«Αυτό σημαίνει» εξήγησε ο κ Δέρβος ότι «ανά πάσα ώρα και στιγμή το ποιος είναι μέσα στις εστίες και τι συμβαίνει μέσα σε αυτές, το γνωρίζει μόνο το Πανεπιστήμιο».

Με λίγα λόγια τα λεφτά που ζητάει απο το Ίδρυμα Νεότητας η πρυτανεία, που πηγαίνουν;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου