Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Ο Ανδρουλάκης έχει ξεφτιλιστεί στην κοινωνία και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο για τις υποκλοπές

 


Οι πολίτες αδιαφορούν για το σώου Ανδρουλάκη, που ξεσηκώνει σε κάθε του συνέντευξη την Μάρθα Βούρτση, χωρίς να πηγαίνει μέχρι και σήμερα να ενημερωθεί απο την ΕΥΠ.

Η πλειοψηφία των πολιτών, είναι πεπεισμένοι ότι ο Ανδρουλάκης κρύβεται πίσω από τις διαμαρτυρίες κάνοντας το θύμα, γιατί απλά είναι ένοχος και δεν θέλει να μάθει ο κόσμος μέχρι τις εκλογές γιατί τον παρακολουθούσαν.

Για να ξεκαθαρίσουμε ο Νίκος Ανδρουλάκης ξέρει πολύ καλά γιατί τον παρακολουθούσαν.

Με αφορμή την συνέντευξη του πρωθυπουργού στους Sunday Times, η Μάρθα Βούρτση, η αλλιώς Νίκος Ανδρουλάκης, μην μπορώντας να ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση και κάποιο θέμα, άρχισε τα ίδια για τις υποκλοπές.

Αιχμηρή ανακοίνωση για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στους Sunday Times εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, σχολιάζοντας την αναφορά του στο ζήτημα των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ και χωρίς να έχει ενημεωθεί μέχρι και σήμερα για να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό.

Αναφέρει το ΠΑΣΟΚ ότι ο κ. Μητσοτάκης «συνέχισε να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την ουσία της υπόθεσης των παράνομων υποκλοπών αλλά παρά ταύτα απέλυσε δύο πρόσωπα» και το λένε αυτοί που ο ίδιος ο Ανδρουλάκης δεν έχει τολμήσει να πάει να ενημερωθεί για να μην σκάσει η "βόμβα".

Συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ χωρίς ίχνος ντροπής ότι «απέφυγε να αναφέρει ότι χάρις την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία δεν κλήθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα -ούτε καν αυτά που παραιτήθηκαν- παρά μόνο ο παρακολουθούμενος και το α λα καρτ απόρρητο σφράγισε τα στόματα του πρώην και του νυν διοικητή της ΕΥΠ».

«Αλλάζοντας τις εκδοχές σαν τα πουκάμισα, τώρα ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι το ζήτημα των υποκλοπών έχει να κάνει με κάποιον που επιδίωξε να επιβαρύνει τις σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» σημείωσαν αυτοί, που δεν έχουν ενημερώσει τον Ελληνικό λαό γιατί παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη, γιατί υπήρχε λόγος και μάλιστα σοβαρός για να τον παρακολουθούν και το ξέρει ο Ανδρουλάκης που κρύβεται κάνοντας το θύμα.

«Δεν του φτάνει η κοροϊδία σε 11 εκατομμύρια Έλληνες που τώρα θέλει να την διευρύνει και σε 67 εκατομμύρια Βρετανούς;», διερωτάται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωσή του, χωρίς να ντρέπεται για το σώου της Μάρθας Βούρτση που δίνει εδώ και μήνες ο αρχηγός του, προσβάλλοντας και εξοργίζοντας τον Ελληνικό λαό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου