Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Ακροαριστεροί κακοποιοί σε κατάληψη πέταγαν αντικείμενα σε αστυνομικούς

 


Ολοκληρώθηκε περίπου το πρωί της Δευτέρας με οκτώ προσαγωγές ακροαριστερών η αστυνομική επιχείρηση στο κτίριο επί της οδού Τζαβέλα, όπου επί χρόνια βρίσκονταν η κατάληψη «Ντουγρού»…



Η επιχείρηση ξεκίνησε λίγο πριν τις 7 π.μ. όταν στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στη συνέχεια στον τόπο αφίχθησαν και πυροσβέστες ώστε να ανοίξουν την πόρτα του κτιρίου η οποία ήταν κλειδωμένη.




Η ΕΛ.ΑΣ  απελευθέρωσε τον χώρο του δημοτικού γηροκομείου Λάρισας που τελούσε υπό κατάληψη από ακροαριστερούς.

Μόλις οι ακροαριστεροί που βρίσκονταν μέσα κατάλαβαν όσα εξελίσσονταν εκτός κτιρίου ξεκίνησαν να πετούν αντικείμενα – έπιπλα, μπουκάλια κ.α. στους αστυνομικούς με κίνδυνο την ζωή των αστυνομικών.

Οι ακροαριστεροί πετούσαν αντικείμενα, ενώ ανέβαιναν τους ορόφους με τους αστυνομικούς να ακολουθούν.

Οι ακροαριστεροί κακοποιοί βρέθηκαν και στην ταράτσα διπλανού κτιρίου με τους αστυνομικούς τελικά να τους περικυκλώνουν και να γίνονται οι οκτώ προσαγωγές.

Θεοδωρικάκος: Άβατα και ανομία δεν μπορούν να έχουν σχέση με την δημοκρατία μας

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έγραψε: «Η ΕΛ.ΑΣ σήμερα το πρωί απελευθέρωσε στη Λάρισα άλλο ένα δημόσιο κτήριο που επί 7 χρόνια τελούσε υπό κατάληψη. Πρόκειται για τον χώρο του δημοτικού γηροκομείου του Δήμου Λάρισας. Άβατα και ανομία δεν μπορούν να έχουν σχέση με την δημοκρατία μας. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά!».

Τάκης Θεοδωρικάκος - Takis Theodorikakos
3 ώρες πριν

Η ΕΛ.ΑΣ σήμερα το πρωί απελευθέρωσε στη Λάρισα άλλο ένα δημόσιο κτήριο που επί 7 χρόνια τελούσε υπό κατάληψη. Πρόκειται για τον χώρο του δημοτικού γηροκομείου του Δήμου Λάρισας.

Άβατα και ανομία δεν μπορούν να έχουν σχέση με την δημοκρατία μας. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά!

622
59
31




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου