Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Το έχει το επώνυμο! Επιμένει στην φαιδρότητα και το ψέμα ο Γιώργος Τσίπρας


 

Αμετανόητος ο Γιώργος Τσίπρας, φαιδρός, βέρος Τσίπρας, τιμά το επώνυμο που έχει απαξιωθεί απο τον ξάδελφο του Αλέξη Τσίπρα.

 Εμμένοντας προκλητικά στις θέσεις του, ο φαιδρός Γιώργος Τσίπρας ύστερα από τον πρωινό καυγά με τον Άδωνι Γεωργιάδη για δημοσίευμα των Financial Times. Σε ανάρτηση του, απαντά στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι «Ναι, είτε ο αρθρογράφος είχε παραισθήσεις είτε εκτέλεσε παραγγελία με τόσο άκομψο τρόπο που κι ένας πρωτοετής φοιτητής του Οικονομικού θα τα κατάφερνε καλύτερα. Ή μπέρδεψε την Ελλάδα με κάποια άλλη χώρα».

Με λίγα λόγια ο τίποτα της πολιτικής ζωής της χώρας, επιχειρεί με χυδαίο Τσιπραίικο τρόπο να απαξιώσει το άρθρο, τον αρθρογράφο και την εφημερίδα Financial Times.

Ο φαιδρός ξάδελφος Τσίπρα αναφέρει:

Γιώργος Τσίπρας / Giorgos Tsipras
16 ώρες πριν

Απάντηση στη ΝΔ.
Αντιλαμβάνομαι την αμηχανία της ΝΔ που εδώ και δύο εβδομάδες ήταν απρόθυμη να προβάλλει ένα άρθρο που μιλά για την Ελλάδα ως ένα από τα επτά οικονομικά θαύματα. Σε άλλη περίπτωση τα φιλικά της Μέσα θα είχαν βουίξει. Γιατί άραγε;
Για τον απλό λόγο ότι ο εν λόγω αρθρογράφος στην προσπάθεια του να χωρέσει την Ελλάδα στα επτά οικονομικά θαύματα μαζί με Βιετνάμ, Ινδονησία, Ινδία, Πορτογαλία, Σαουδική Αραβία και Ιαπωνία, το κάνει με τόσο άγαρμπο τρόπο, που ούτε η α...

Δείτε περισσότερα
382
14
49


Η προκλητικότητα και αθλιότητα Τσίπρα, που θέλει τον δημοσιογράφο της Financial Times, να έχει πάρει ναρκωτικά η να έχει χρηματιστεί για να γράψει το άρθρο πήρε απάντηση και απο την Νέα Δημοκρατία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

Ο κ. Γ.Τσίπρας κληθείς από τον κ. Α.Γεωργιάδη να σχολιάσει το δημοσίευμα των Financial Times που χαρακτηρίζει την Ελλάδα σύγχρονο οικονομικό θαύμα, δήλωσε ότι είτε το δημοσίευμα είναι πληρωμένο από την Κυβέρνηση, είτε ο αρθρογράφος έχει πάρει ναρκωτικά!

Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «σημαία» κάθε αρνητικό δημοσίευμα, ακόμη και fake news για τη χώρα, αποσιωπώντας όλα τα θετικά, χαρακτηρίζει άρθρο μιας από τις εγκυρότερες εφημερίδες στον κόσμο, ως πληρωμένο από την Κυβέρνηση ή/και αποτέλεσμα χρήσης ναρκωτικών!

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία! Οτιδήποτε αρνητικό για τη χώρα είναι «ανεξάρτητη δημοσιογραφία» και γίνεται αντιπολιτευτική σημαία. Οτιδήποτε θετικό καταγγέλλεται ως πληρωμένο και κατευθυνόμενο. Αυτός ήταν και αυτός εξακολουθεί να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τίποτα δεν έμαθε από την εποχή των βοσκοτοπίων και τίποτα δεν άλλαξε.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου