Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ένας ένας την κάνει απο το ΜεΡΑ25 ανεξαρτητοποιήθηκε και η βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα

 


Την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΜεΡΑ25 ανακοίνωσε με επιστολή της προς το προεδρείο της Βουλής η βουλευτής Β’ Πειραιά Φωτεινή Μπκαδήμα, και είναι η τρίτη βουλευτής του ΜεΡΑ25 που φεύγει από το κόμμα.

Η συγκεκριμένη είναι η τρίτη βουλευτής που φεύγει απο το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, που αντί να είναι στην φυλακή ηγείται και κόμματος, καθώς είχαν προηγηθεί οι ανεξαρτητοποιήσεις των Κωνσταντίνα Αδάμου και Αγγελικής Αδαμοπούλου οι οποίες είχαν αποχωρήσει καταγγέλλοντας την ηγεσία του ΜεΡΑ25 για «αυταρχισμό» και «κλειστή λέσχη εκλετών». Επίσης, είχε αποχωρήσει και η αναπληρώτρια βουλευτής, Μαρία Μποτονάκη.

Η Μπακαδήμα, υπήρξε στενή συνεργάτης του κ. Βαρουφάκη από την περίοδο που ήταν καταστροφικός με ποινικές ευθύνες υπουργός Οικονομικών το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Ο Βαρουφάκης για να ολοκληρώσει την ξεφτίλα, όταν πληροφορήθηκε την πρόθεση της κυρίας Μπακαδήμα να αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική του ομάδα έσπευσε να στείλει στον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή διαγραφής της η οποία ωστόσο έφτασε μετά την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού και τον πρόλαβε η ξεφτίλα, στην οποία είναι συνηθισμένος και ατιμώρητος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου