Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Η ηγεσία Ανδρουλάκη απαξιώνει το ΠΑΣΟΚ και το εκμεταλλεύεται ο απαξιωμένος ΣΥΡΙΖΑ

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τον Γιωργάκη, τα είχε βρει μαζί του, είναι ένας εύκολος και διαχειρίσιμος για το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ και εύκολα θα γινόταν νούμερο του.

Στην νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ είδε μια ευκαιρία για να εκμεταλλευτεί, και να χρησιμοποιήσει προς όφελος του απαξιωμένου πολιτικού απατεώνα Αλέξη Τσίπρα, και η ευκαιρία αυτή λεγόταν Νίκος Ανδρουλάκης που στην αρχή τον φοβόταν, τώρα τρίβει τα χέρια του.

Στην υπόθεση των υποκλοπών "θιγόμενος" είναι ο Ανδρουλάκης, αλλά την παντιέρα την έχει σηκώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας που το έχουν κάνει δικό τους θέμα. Όλη αυτή την περίοδο που ο Νίκος Ανδρουλάκης κρυβόταν και έβγαζε μόνο ανακοινώσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούσε στον λαικισμό στο ψέμα και την προπαγάνδα για τις παρακολουθήσεις. 

Και το κάνει ποιος; 

Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει μαύρο παρελθόν διακυβέρνησης της χώρας, με καθεστώς παρακράτους, με το τότε Μαξίμου να παρακολουθεί τους υπουργούς του και τα στελέχη του, να οδηγούνται σήμερα για παρακρατικές μεθόδους υπουργοί του Τσίπρα στο ειδικό δικαστήριο, και άλλα πολλά όμορφα καθεστωτικά.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα αντιμετωπιστεί από τον Μητσοτάκη μόλις ανοίξει η βουλή, ακούγεται επίσης ότι μπορεί να βγουν και συνομιλίες του για να ακούσει ο κόσμος γιατί τον παρακολουθούσαν.

Πολλά ακούγονται, όλα θα αποκαλυφθούν, όλα στο φως όπως λέει και ο πρωθυπουργούς, έρχεται η ώρα της βουλής και εκεί ο πρωθυπουργός θα γλεντήσει τον Αλέξη Τσίπρα όπως πάντα, και θα γίνουν αποκαλύψεις για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η στάση Ανδρουλάκη έκανε μεγάλο κακό στο ΠΑΣΟΚ, και έδειξε την ανεπάρκεια του για να ηγείται μιας παράταξης με ιστορία και καλά στελέχη. Παράλληλα αποδυνάμωσε την ευκαιρία να κάνει την διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, και να δείξει στους πολίτες ότι υπάρχει κόμμα για σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση δεν είμαστε όλοι Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικά τις τελευταίες ημέρες που πολίτες ανοικτά και ξεκάθαρα συγκρίνουν τον απαξιωμένο Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, αυτό πρέπει να προβληματίσει τους σοβαρούς του ΠΑΣΟΚ.

Η ατζέντα των υποκλοπών ελάχιστους πλέον απασχολεί, και το μόνο κόμμα που το συντηρεί λόγω ανεπάρκειας και ανικανότητας να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μεγάλο κακό στο ΠΑΣΟΚ, γιατί τον ΣΥΡΙΖΑ τον έμαθε ο κόσμος.

Είναι τόσα τα θετικά για την κυβέρνηση, όπως η μείωση της ανεργίας, με εκατοντάδες χιλιάδες πρώην άνεργους να παράγουν πλέον εισόδημα, να καταναλώνουν, να εξυπηρετούν τις υποχρεώσεις τους. Στις 20 Αυγούστου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κηρύσσει τη λήξη της ενισχυμένης εποπτείας της ελληνικής οικονομίας, δημιουργείται μια νέα κανονικότητα και όλο αυτό το επίτευγμα οφείλεται στην παρούσα κυβέρνηση. Με την αξιοπιστία της κέρδισε την εμπιστοσύνη των επενδυτών, των αγορών, των ευρωπαϊκών θεσμών. Έρχονται 18 με 20 δισεκατομμύρια από τον τουρισμό που πάει περίφημα, τα ταμεία γεμίζουν, η κυβέρνηση θα δώσει και άλλα λεφτά στους πολίτες στηρίζοντας τους.

Είναι αφελείς, όσοι τσιμπάνε με τον λαικισμό και την αθλιότητα ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας πως οι πολίτες ψηφίζουν με κριτήριο τις υποκλοπές της ΕΥΠ ή τον κάθε Ανδρουλάκη, που ακόμα υπάρχει ερωτηματικό για το εάν είναι θύμα η ήθελε να προλάβει τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις;

Οι πολίτες, είναι αποδεδειγμένο, ψηφίζουν στη συντριπτική πλειοψηφία τους με κριτήριο την τσέπη τους, την σταθερότητα και την σοβαρότητα. Και μετά από πολλά χρόνια, η Ελλάδα είναι μια σοβαρή και αξιόπιστη χώρα, ειδικά μετά το τσίρκο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.  

Η κυβέρνηση θα εισέλθει στην τελική ευθεία με γεμάτα ταμεία, τον Σεπτέμβριο θα κατατεθεί συμπληρωματικός προϋπολογισμός που θα προβλέπει πρόσθετη ενίσχυση για τα ευπαθή νοικοκυριά περί τα 800 εκατομμύρια, που θα προστεθούν στα ήδη προγραμματισμένα 700 εκατομμύρια.

Η Ελλάδα πάει μπροστά, η οικονομία της χώρας, πάει μπροστά, η άμυνα της χώρας είναι δυνατή και υπολογίσιμη, η αξιοπιστίας της χώρας στο εξωτερικό, η σοβαρότητα του πρωθυπουργού. Η αντιπολίτευση στο σύνολο της με μπροστινούς τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ πάει πίσω, δεν τους έχει ανάγκη ο τόπος, δεν χρειάζεται τέτοια φαιδρή αντιπολίτευση κυβέρνηση.

Η γελοιότητα ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ είναι ότι ανακάλυψαν δήθεν κινήσεις αμφισβήτησης στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, και γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Ειλικρινά τώρα ποιος πιστεύει ότι θα ξαναέρθει το μεγαλύτερο ανέκδοτο που πέρασε ποτέ από την πρωθυπουργία, να μας σώσει, από τον καλύτερο πρωθυπουργό των τελευταίων 40 χρόνων, που δεν αμφισβητεί κανένας;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου