Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Οικονόμου για αθλιότητα Τσίπρα: Μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση

 


Ευτυχώς την συμπεριφορά Τσίπρα την ξέρει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένας απαξιωμένος πολιτικός απατεώνας που προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά, λέγοντας ψέματα, και εργαλειοποιώντας τα πάντα.

Σε ότι και εάν λέει ο Αλέξης Τσίπρας, σε όσα φαιδρά και εάν κάνει η κυβέρνηση απαντάει, και η απάντηση της είναι σκληρή, απάντηση την οποία καταλαβαίνει απόλυτα ο Έλληνας πολίτης.

"Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή" είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Οικονόμου κατηγόρησε τον Τσίπρα ότι προσπαθεί να “υποδαυλίσει την ένταση χρησιμοποιώντας ύβρεις και ατυχείς λέξεις συνδεδεμένες με αλλά εποχές”.

Η δήλωση Οικονόμου :

“Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές”.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου