Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Προκλητικός και επικίνδυνος ο Αλέξης Τσίπρας : Δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία


 

Ένα ακροαριστερό καθεστωτικό άρθρο σοκ από τον Αλέξη Τσίπρα σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο Αλέξης Τσίπρας μας λέει στα μούτρα μας εδώ και χρόνια πώς θέλει να είναι η δεύτερη φορά φασιστερά, δεν μας κρύβει τίποτα και όποιος νομίζει ότι δεν είναι επικίνδυνος, τότε δεν αντιλαμβάνεται σωστά τον κίνδυνο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ένας απαξιωμένος από τους πολίτες πολιτικός, ένας αποδεδειγμένα ψεύτης πολιτικός που τον διακρίνει η πολιτική ανεπάρκεια και ανικανότητα, μας λέει ευθαρσώς το καθεστωτικό Δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία.

Ο αρχηγός της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ, που οργάνωνε παρακολουθήσεις υπουργών του, προσπαθούσε να πάει στο δικαστήριο πολιτικούς αντιπάλους, που έκανε προληπτικές προσαγωγές πολιτών σε κάθε του συγκέντρωση, έχει το θράσος να κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι προϊστάμενος μιας σκοτεινής ομάδας που λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση, παραβιάζοντας το Σύνταγμα και κάθε δημοκρατική αξία”.

Και φυσικά αυτό που καίει τον Αλέξη Τσίπρα, είναι να πάρει ξανά την εξουσία, να την κρατήσει γερά, για να μην υπάρξει ξανά εναλλαγή στην εξουσία, με λίγα λόγια θα εδραιώσει με κάθε τρόπο την εξουσία του και αποχαιρέτα την δημοκρατία που ήξερες.

Με καθεστωτική νοοτροπία σοσιαλιστικών καθεστώτων όπως του συντρόφου του Μαδούρο, ο Αλ. Τσίπρας στρέφεται στην “επόμενη μέρα” (η δεύτερη φορά αριστερά) και τονίζει πως “δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία”. Όπως αναφέρει, “αυτό που απαιτείται είναι ένα σχέδιο ανάταξης και ανασύνταξης της 3ης Ελληνικής Δημοκρατίας. Ένα σχέδιο θεσμικής επανεκκίνησης, που θα αφορά όχι μόνο την ΕΥΠ, αλλά και τη Δικαιοσύνη, τη λειτουργία των ΜΜΕ, τις ανεξάρτητες αρχές και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς” με “σοβαρές και θαρραλέες μεταρρυθμίσεις που θα διασφαλίζουν περισσότερη δημοκρατία, διαφάνεια, λογοδοσία, δικαιοσύνη και αξιοκρατία”.”Και μια κυβέρνηση δημοκρατικής ομαλότητας, αλλαγής, και προόδου.

Με λίγα λόγια ο Αλέξη Τσίπρας, αυτό που ονειρεύεται μαζί με τον Παύλο Πολάκη, την ίδρυση δηλαδή καθεστώτος και τον έλεγχο των αρμών της εξουσίας, αυτό έχει ώς σχέδιο έτσι και γίνει το λάθος να δώσουν σε ένα επικίνδυνο ακροαριστερό και πάλι την εξουσία.

Ξεκάθαρα να αλωθεί η δικαιοσύνη με νέους αρεστούς ελεγχόμενους δικαστές, να καταργηθούν οι ανεξάρτητες αρχές και η ΑΑΔΕ, να ελεγχθούν τα μη αρεστά ΜΜΕ.

Με λίγα λόγια ξεχάστε την δημοκρατία στην χώρα μας, θα ελεγχόμαστε για την παραμικρή κουβέντα που θα πούμε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, θα μας φακελώνει η ακροαριστερή ΕΥΠ που θα φτιάξει, και θα μας δικάζει το ακροαριστερό δικαστικό σώμα που θα ιδρύσει. Οι αντιεξουσιαστές και οι Πακιστανοί ψηφοφόροι και σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ θα δρουν ανεξέλεγκτα, θα αποφυλακιστούν οι σύντροφοι τρομοκράτες, και η  Ελλάδα θα βυθιστεί σε εποχές που δεν θα ήθελε να ζήσει κανένας μας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου