Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Μετανάστρια αποκαλύπτει το βρώμικο σχέδιο Τούρκων - ΣΥΡΙΖΑ - ΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΜΚΟ και ακροαριστερών γενικότερα


 

Ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τα πάντα για να σπιλώσει την χώρας μας στο εξωτερικό, λειτουργώντας σαν πράκτορας της Τουρκίας και του Ερντογάν.

Για μέρες η Ελλάδα και η κυβέρνηση, ήταν έρμαιο, ανθελληνικών δημοσιευμάτων με πρωταγωνιστές ακροαριστερούς, περίεργες ΜΚΟ, ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά του Αλέξη Τσίπρα.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η μαρτυρία μίας γυναίκας από τους 38 συνολικά μετανάστες οι οποίοι είχαν βρεθεί σε νησίδα στον Έβρο εντός τουρκικής επικράτειας και μετά βρέθηκαν σε νησίδα επί ελληνικού εδάφους. 

Η γυναίκα αναδεικνύει το σχέδιο των Τούρκων με την συνέργια του ΣΥΡΙΖΑ και αποκαλύπτει την συμπεριφορά των Τούρκων οι οποίοι χρησιμοποίησαν την ομάδα αυτή των μεταναστών για να ασκήσουν πίεση στην χώρα μας, έχοντας την αμέριστη βοήθεια ακροαριστερών, ΜΚΟ, ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε το Channel 4, η Μπαϊντά, μέλος της ομάδας των μεταναστών, αποκάλυψε πως οι Τούρκοι τους έσπρωξαν δύο φορές σε νησίδες στον Έβρο διαχωρίζοντάς τους μάλιστα «σαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα». Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Οι Τούρκοι μας χώρισαν δύο φορές. Ήμασταν 50 άνθρωποι που μας απέλασαν από την Τουρκία σε ελληνικό νησί. Τότε οι Τούρκοι μας έσπρωξαν σε δεύτερο νησί και πέταξαν πολλά άτομα σε αυτό το νησί και μας χώρισαν σαν να ήμασταν σε ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των δύο πλευρών, την ελληνική και την τουρκική».

Δείτε το βίντεο από κινητό της μετανάστριας, τώρα στο ερώτημα πώς κρατήθηκε φορτισμένο το κινητό, αυτό είναι και δικό μας ερωτηματικό :






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου