Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 32χρονος που επιτέθηκε στον ξενοδόχο στην Μύκονο


 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την απαγόρευση να μην ξανά μεταβεί στη Μύκονο, αφέθη μετά την απολογία του στον ανακριτή Σύρου, ο 32χρονος που είχε συλληφθεί για την επίθεση σε βάρος του ξενοδοχου Θεόδωρου Κουσαθανά στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο.

Ο δράστης που αναγνωρίστηκε από το θύμα, μετά από μαραθώνια απολογία που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 15:00 συνοδευόμενος απο τον δικηγόρο του, αφέθη τελικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγύηση 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα, αλλά και κυρίως τον όρο να μην πατήσει το πόδι του στη Μύκονο)  μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο  κατηγορούμενος υποστήριζε ότι δεν είναι αυτός ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης αναφέροντας ότι την ημέρα του χτυπήματος ταξίδευε με πλοίο που έφτασε στη Μύκονο στις 4:40 με καθυστέρηση, καθώς ως εργαζόμενος σε εταιρεία, του είχαν αναθέσει να μεταφέρει εταιρικό όχημα από την έδρα της επιχείρησης στην Αθήνα, στο νησί των ανέμων. Μόλις μετέφερε το όχημα πήγε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου παρέλαβε τους ιδιοκτήτες του οχήματος, τους πήγε στην εξοχική κατοικία και μετά αναχώρησε για την Αθήνα με το ταξίδι να είναι κανονισμένο από το λογιστήριο της εταιρείας.

Ο κατηγορούμενος είχε δε ζητήσει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση και την Κυριακή το θύμα μετέβη απο τη Σύρο στη Μύκονο όπου τον αναγνώρισε, ότι αυτός ήταν ο δράστης που τον κτύπησε.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου