Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Με συνταγή φαιδρότητας ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρουλάκης προσπάθησε να κάνει ελληνικό το Ευρωπαικό θέμα υποκλοπών

 



Στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ φαίνεται πώς δεν μέτρησαν σωστά την ικανότητα του Νίκου Ανδρουλάκη να ηγηθεί.

Κινήσεις που πρέπει να ανησυχούν τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, από τον Νίκο Ανδρουλάκη και το επιτελείο του. Κινήσεις που εκθέτουν το κόμμα, το αποδυναμώνουν αντί να το ενισχύουν, και το κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία με τον θίασο ΣΥΡΙΖΑ.

Τις προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε την ασόβαρη προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη να μετατρέψει σε πρόβλημα της κυβέρνησης το γεγονός ότι η αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου επιβεβαίωσε απόπειρα παρακολούθησης του τηλεφώνου του τον Σεπτέμβριο του 2021.

Αυτή η προσπάθεια, του απαξιωμένου όπως φαίνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις Νίκου Ανδρουλάκη, φάνηκε ακόμα και σε όσους δεν γνωρίζουν πολιτικά παιχνίδια, μία προσπάθεια του ίδιου να τονώσει τη δημοσκοπική εικόνα του κόμματος, που δείχνει να ατονεί και ευθύνεται για αυτό αποκλειστικά ο ίδιος.

Ειδικά αυτό το μείζον θέμα δημοκρατίας που ξεστόμισαν στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, θα μπορούσε μόνο ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ να το ξεστομίσει, και ξεφεύγει από τα όρια του σοβαρού. Αυτά που είπε η ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή, και τονίζουν την ευρωπαϊκή διάσταση του προβλήματος των υποκλοπών, αποκαλύπτοντας ότι οι Βρυξέλλες ασχολούνται με το ζήτημα εδώ και χρόνια, καθώς είναι πολλοί οι ευρωβουλευτές ακόμα και επίτροποι που θέτουν θέμα απόπειρας παρακολούθησης ή παραβίασης του κινητού τους τηλεφώνου, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον Νίκο Ανδρουλάκη και το επιτελείο του στην σοβαρότητα.

Ως ευρωβουλευτής όλα αυτά τα γνωρίζει και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επέμεινε να παρουσιάσει το πρόβλημα ως ελληνικό, να ξεφτιλιστεί και να γίνει υποχείριο του φαιδρού ΣΥΡΙΖΑ. 

Με τέτοιες συνταγές απόγνωσης ο Ανδρουλάκης μόνο σοβαρός αρχηγός δεν δείχνει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου