Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Ποταπή επίθεση λάσπης στον πρωθυπουργό από τον φαιδρό Αλέξη Τσίπρα

 



Η συνέντευξη του φαιδρού Αλέξη Τσίπρα στο «Documento», όπου διατύπωσε απίθανες ανακρίβειες και ψέματα πριν αναχωρήσει για ταξίδι αναψυχής στη Λισαβόνα, δείχνει το πόσο επικίνδυνος είναι για την χώρα και την πολιτική γενικότερα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου τονίζουν πως, απέναντι στη στείρα αντιπολίτευση, τους χαρακτηρισμούς και στις ύβρεις, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τη σταθερότητα της χώρας, τη διαφύλαξη της ενότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. 

Ο απαξιωμένος και παθολογικά ψεύτης, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Documento, με τον τίτλο «Να τελειώνουμε με το καθεστώς Μητσοτάκη», κάνει λόγο για «καθεστωτική δυστοπία Μητσοτάκη» και υποστηρίζει ότι η ΝΔ πρέπει να φύγει πριν να είναι αργά και να αναλάβει μια προοδευτική κυβέρνηση την ανάταξη της χώρας, εννοώντας να έρθει αυτός ο αποδεδειγμένα αποτυχημένος και απαξιωμένος εντός και εκτός Ελλάδας, και ο θίασος που τον απαρτίζει και αποτελείται από ανίκανους και επικίνδυνους για τον τόπο.

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφέρει ότι «το γεγονός ότι, ακόμη και από τις διακοπές του στην Πορτογαλία, επιδίδεται σε άλλη μια ποταπή επίθεση λάσπης προς τον Πρωθυπουργό, αναδεικνύει την απύθμενη εμμονή του κ. Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισημαίνει στη συνέχεια ότι «μάλλον, το σαράκι που τον τρώει είναι ότι θα ήθελε, όσο κυβέρνησε, να είχε καταφέρει να κάνει έστω και ένα ψήγμα των όσων πετύχαμε σε τρία χρόνια, προκειμένου η κοινωνία να παραμένει όρθια, παρά τις αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις. Τελικά, το μίσος είναι ο θυμός των αδύναμων και οι εμμονές, που εκφράζονται με ψέματα και απίθανες ανακρίβειες, το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν μπορούν να σκεφτούν δημιουργικά και να παράγουν έργο για την πατρίδα και τους πολίτες».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου