Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου εναντίον του Αλέξη Τσίπρα πόνεσε τον ΣΥΡΙΖΑ


 

Στην φαιδρότητα Αλέξη Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, για όσα συνέβησαν με τους μετανάστες στον Έβρο.

Το σχόλιο Θεοδωρικάκου, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «μετατρέπεται σε φερέφωνο των δουλεμπόρων και της Τουρκίας», πόνεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η αλήθεια πονάει και βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι οι Έλληνες πολίτες.

Κύκλοι του Τάκη Θεοδωρικάκου σχολίαζαν ότι «μέσα στην απόγνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ονομάζει την αλήθεια και την πραγματικότητα ακροδεξιά πολιτική και μετατρέπεται σε φερέφωνο δουλεμπόρων και του καθεστώτος της γειτονικής χώρας, αναπαράγοντας ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος της Ελλάδας. Προφανώς, τους πιάνει πανικός όταν κάποιος τους θυμίζει τη Μόρια και την Ειδομένη. Την ώρα που οι ίδιοι μετανάστες δηλώνουν ότι τους έστειλαν με βία οι Τούρκοι στην Ελλάδα, ότι το πεντάχρονο παιδάκι πέθανε μέσα στην Τουρκία και ότι όταν μπήκαν στην Ελλάδα και τους εντόπισε η Ελληνική Αστυνομία τούς φέρθηκε με εξαιρετικό τρόπο. Ο φόβος για τις εκλογές και το αντιπολιτευτικό τους αδιέξοδο τους οδηγεί σε πανικό».

Υπενθυμίζεται ότι ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με αφορμή την απάντηση του υπουργού σε δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση διάσωσης 38 μεταναστών στον Έβρο, και την συμμετοχή τους στην προπαγάνδα της Τουρκίας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου