Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Σώου ΣΥΡΙΖΑ με ντού στα γραφεία της ΕΥΠ - Μετά τις αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις ΣΥΡΙΖΑ

 



Έρχονται αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά για τον Αλέξη Τσίπρα, και στριμωγμένο το κόμμα κάνει γελοίες κινήσεις εντυπωσιασμού όπως το… χθεσινό ντου στα γραφεία της ΕΥΠ.

Αδιαφορώντας ότι την κοινωνία δεν την ενδιαφέρει το σώου των παρακολουθήσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να μετατρέπει την έρευνα για το θέμα σε κεντρικό πολιτικό σόου νομίζοντας ότι θα ρίξει την κυβέρνηση.

Η νέα τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, εκβιασμό και απειλές κατά των στελεχών της ΕΥΠ!!!

Για να γελάει ο κόσμος Ολγα Γεροβασίλη και Χρήστος Σπίρτζης πήγαν εκτάκτως στα γραφεία της ΕΥΠ για να ζητήσουν το λόγο από τον νέο διοικητή, Δεμίρη, με αφορμή δημοσίευμα της "έγκυρης" φιλοτουρκικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Εφ. Συν.» που έκανε λόγο για εντολή καταστροφής στοιχείων και υλικού παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ και το ΚΕΤΥΑΚ.

Και δείχνοντας πόσο νούμερα είναι βγαίνοντας απο τα γραφεία της ΕΥΠ η Γεροβασίλη με τον Σπίρτζη, δεν είπαν απολύτως τίποτα και φάνηκε ότι ήταν ακόμα ένα νούμερο του θιάσου Αλέξη Τσίπρα.

Επί της ουσίας δηλαδή, ούτε κουβέντα από τα φαιδρά νούμερα!!!

Στον φαιδρό ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνουν πίσω, όσο οι αποκαλύψεις εναντίον τους έρχονται καθημερινά για παρακολουθήσεις χωρίς άδεια, θα γίνονται επικίνδυνοι και θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις για να υπάρξει πολιτική αστάθεια στην χώρα.

Από την άλλη ο Τσίπρας δεν θ’ αφήσει τον ανεπαρκή Ανδρουλάκη να βγει μπροστά σε αυτήν την υπόθεση, από τη στιγμή που ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ του παραχώρησε το ρόλο του πολιτικού προστάτη, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσει το δικό του μήνυμα και θα πετύχει πιο γρήγορα τον πολιτικό του σκοπό, ο Τσίπρας θα το εκμεταλλευτεί για να τον τελειώσει πολιτικά για να επιβιώσει ο ίδιος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου