Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Έμπλεξε το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη - Λακίζουν οι κεντρώοι από το ΠΑΣΟΚ

 


Ο Νίκος Ανδρουλάκης, φαίνεται ότι δεν άκουσε τίποτα από όσα είπε εχθές ο Πρωθυπουργός, και το χειρότερο άφησε ένα Αλέξη Τσίπρα που στα μάτια του Ελληνικού λαού είναι ένας απαξιωμένος, ψεύτης και πολιτικός απατεώνας, να παίζει παιχνίδια σε βάρος του ΠΑΣΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ξέρει γιατί τον παρακολουθούσαν, και κρύβεται πίσω από το " δώστε τα στοιχεία της παρακολούθησης μου στον λαό", ξέροντας ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί πρόκειται για απόρρητα στοιχεία.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Ανδρουλάκη ξεκάθαρα, να καταφύγει στα δικαστήρια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, εάν θεωρεί ότι η παρακολούθηση του δεν ήταν νόμιμη, ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται και είναι ένοχος στα μάτια των πολιτών. Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, πήγε στον Άρειο Πάγο για να προλάβει να γίνει θύμα, ώστε να σταματήσει τις αποκαλύψεις, πριν γίνουν αποκαλύψεις σε κοινή θέα. Ήξερε ότι δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν οποιαδήποτε στοιχεία έχει η ΕΥΠ και ο εισαγγελέας.

Όπως και να έχει έχοντας ένα λίγο, πολύ λίγο Ιωάννη Κατρίνη να υπερασπίζεται τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ στην βουλή, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, μόνο καλό δεν έκανε σε κανένα.

Το κέντρο βράζει, και βράζει γιατί έχει απαξιώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, και τον αποδεδειγμένα ψεύτη πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα που το κόμμα του κινείται στην ακροαριστερά και την αριστερά, προσπάθησε να βρει στέγη στο δήθεν σοβαρό ΠΑΣΟΚ, και βλέπουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης μόνο καλή επιλογή δεν είναι για το κέντρο, γιατί απλά δεν εκφράζει το κέντρο, αλλά τα παιχνίδια του Αλέξη Τσίπρα.

Τα μηνύματα από τις πρώτες δημοσκοπήσεις είναι ότι η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, είναι ότι χρειάζεται ο τόπος, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει δεύτερος κερδίζοντας από την ανεπάρκεια Νίκου Ανδρουλάκη, και το σίγουρο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει ποσοστά και θα χάσει και άλλο εάν συνεχίσει αυτή η κατρακύλα Ανδρουλάκη υποχείριο ενός πολιτικού απατεώνα εκφραστή της ακροαριστεράς.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου