Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Η στάση και οι δηλώσεις του Σπυρόπουλου για παρακολουθήσεις δείχνει ενοχή Ανδρουλάκη

 


Η στάση του Ανδρουλάκη και όσων έχουν επιφορτιστεί στο ΠΑΣΟΚ με το να βγάζουν λάδι τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, μόνο καλό δεν έκαναν στο κόμμα και σίγουρα στην εικόνα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι επιφορτισμένοι με το σώστε τον πρόεδρο από την ξεφτίλα, βλέπουν ότι πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζε ο ακατάλληλος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και απο ήρωας και θύμα όπως νόμιζε, δείχνει ένοχος και πλήρως ελεγχόμενος από τον θίασο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, που δεν γνωρίζουμε με τι κριτήρια έγινε γραμματέας, μιλώντας στο MEGA, σχολίασε την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να προηγηθεί η προ ημερησίας συζήτηση και όχι η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την αποκάλυψη της αλήθειας, δηλαδή τι έκανε ο Ανδρουλάκης και τον παρακολουθούσαν.

«Επιλέγει ξεκάθαρα ο κ. Μητσοτάκης να πάει να τσακωθεί στη Βουλή με τον κ. Τσίπρα, χωρίς να μπαίνουν στην ουσία του θέματος. Γι΄ αυτό και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης συμφώνησαν στην πρότασή μας στη Διάσκεψη των Προέδρων να γίνει το λογικό» είπε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, που έχει δείξει με τις εμφανίσεις του ότι δεν έχει καμία διαφορά από τους εκπροσώπους του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας το κρεσέντο φαιδρότητας αλλά ΣΥΡΙΖΑ, που καταστούν μάλλον ένοχο τον Ανδρουλάκη, ο Σπυρόπουλος είπε «Έπρεπε πρώτα να έχει καταθέσει τα στοιχεία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Γιατί θα συζητήσουν στη Βουλή; Για πράγματα τα οποία δεν ξέρουμε; Δεν ζητήσαμε από τον κύριο Μητσοτάκη να ενημερώσει στο αυτί ή κρυφά τον κύριο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ. Εμείς ζητήσαμε να αποκαλυφθούν όλα και να έρθουν στο φως της δημοσιότητας (…) Νομίζετε ότι φέρνοντας στο πλάνο τον κ. Τσίπρα και θυμίζοντας τί έγινε στην περίοδο ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ, θα κρύψετε τις δικές σας ευθύνες και του ίδιου του Πρωθυπουργού. Δεν θα γίνει αυτό! Θα είμαστε εδώ για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια (…) Έχουν περάσει τόσες εβδομάδες και είναι αδιανόητο να προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης -που έχει προσωπική ευθύνη και πρέπει να απολογηθεί πλέον στον ελληνικό λαό- και η κυβέρνηση να συγκαλύψουν αυτό το τεράστιο σκάνδαλο".

Χωρίς να μας δίνει ξεκάθαρες πληροφορίες γιατί κρύβεται ο Ανδρουλάκης και δεν έχει πάει να ενημερωθεί; Συνέχισε να ξεφτιλίζει το ΠΑΣΟΚ δήθεν ότι αναρωτιέται : «Έχουν περάσει τόσες εβδομάδες και δεν ξέρουμε το λόγο που η ΕΥΠ αποφάσισε να παρακολουθήσει έναν εν ενεργεία ευρωβουλευτή που τότε ήταν υποψήφιος για την ηγεσία του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος. Και μιλάμε ότι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση θέλουν να έρθουν όλα στο φως; Μετά από τόσες εβδομάδες περιμένουμε ακόμα να δοθεί ο φάκελος της υπόθεσης όχι μόνο στον κύριο Ανδρουλάκη που είναι ο άμεσα θιγόμενος αλλά στον ελληνικό λαό. Εμείς δεν κάνουμε κάτι εν κρυπτώ, εμείς θέλουμε να μάθει ο ελληνικός λαός για ποιους λόγους αποφάσισε μία κυβέρνηση και η ΕΥΠ να παρακολουθήσει ένα πολιτικό στέλεχος" και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ότι "το Σύνταγμα μιλάει ξεκάθαρα για το απόρρητο των συνομιλιών βουλευτών και ευρωβουλευτών. Είναι δυνατόν σε μία προηγμένη δημοκρατία ένας πρωθυπουργός, εάν το επιλέξει, να παρακολουθεί οποιονδήποτε πολιτικό του αντίπαλο;»

Με λίγα λόγια δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη, και δείχνει ένα κόμμα που θα μπορούσε να πάει μπροστά να ακολουθεί τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ που έχει απαξιώσει η πλειοψηφία των πολιτών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου