Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ τρέμει την διερεύνηση παρακολουθήσεων το ΠΑΣΟΚ υποχείριο - Ναι στην διερεύνηση ΚΚΕ- ΕΛ.ΛΥ - ΜεΡΑ25

 



Ανησυχία στον ΣΥΡΙΖΑ, για την εξέλιξη που αφορά την διερεύνηση της περιόδου των παρακολουθήσεων.

Είναι φανερό ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά και οι συνεργάτες του φοβούνται τις αποκαλύψεις, που θα προσθέσουν και άλλες αποκαλύψεις παρακράτους την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Στη διεύρυνση της περιόδου που θα μπει στο μικροσκόπιο της εξεταστικής επιτροπής για τις επισυνδέσεις θα επιμείνει η ΝΔ, βρίσκοντας συμμάχους και στα κόμματα της ήσσονος αντιπολίτευσης, ΚΚΕ που θέλει ανοικτά την διερεύνηση, την Ελληνική Λύση και το ΜεΡΑ25.

Η ΝΔ πέραν των όσων θα κληθούν στην Επιτροπή μετά το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για την διερεύνηση της παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, σκοπεύει να καλέσει και άλλα πρόσωπα που έχουν διατελέσει σε θέσεις ευθύνης στην ΕΥΠ και κατά το παρελθόν ανοίγοντας την συζήτηση. Άλλωστε διακηρυγμένος στόχος «να εξεταστούν οι παθογένειες στην διαδικασία των παρακολουθήσεων και να γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο». Άρα πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία θα υπάρξουν περισσότερες της μίας συνεδριάσεις προκειμένου να καταθέσουν όλοι.

Με αυτή την θέση συντάσσονται, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25, κάτι που τρέμει ο ΣΥΡΙΖΑ, με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη να ακολουθεί υποχείριο του Τσίπρα, χωρίς να έχει ξεκάθαρη θέση.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου