Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Το έστησε ο φαιδρός Τσίπρας και έκανε και tweet για το στημένο δημοσίευμα του παραλίγο Πούλιτζερ

 


Ακόμα μία προσπάθεια του απαξιωμένου Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ να πλήξουν την εικόνα της κυβέρνησης και να κάνουν ζημιά στην Ελλάδα απέτυχε.

Δεν φτάνει που ξεφτιλίζονται με τα στημένα άρθρα και τα fake news, αλλά κάνουν και δήθεν αγανακτισμένες αναρτήσεις, όπως ο γνωστός στην Ελλάδα και το εξωτερικό φαιδρός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Το tweet του φαιδρού Τσίπρα για το δημοσίευμα των New York Times και για το στημένο άρθρο του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ δημοσιογράφου και ενώ είχε αποκαλυφθεί η απάτη:

«Η σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς».

"Ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειωμό" ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης σε ανάρτηση του στο twitter.

Συγκεκριμένα ο κ. Γαϊτάνης ανέφερε:

"Η ανάγκη του κ. Τσίπρα για αντιπολίτευση τον κάνει να υιοθετεί απόψεις δημοσιογράφου που και στο παρελθόν έχει στραφεί εναντίον της χώρας μας. Ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειωμό".

Λίγο νωρίτερα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ενός άρθρου στους NYT για τις παρακολουθήσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας. Ξέρουμε ότι προκειμένου να πλήξετε την Κυβέρνηση, εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα. Κατά σύμπτωση ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα «σημαία», είναι ο ίδιος που τον Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου