Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Ο Κατρούγκαλος κάνει ξεφτίλα τον ΣΥΡΙΖΑ : Με τον νόμο Καλογήρου ελεύθερος ο Λιγνάδης

 



Το έχουν συνήθεια να αυτοεξευτελίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ, και δεν ξέρεις εάν πρέπει να γελάσεις, η να εξοργιστείς με το τσίρκο της Κουμουνδούρου.

Η Κουμουνδούρου ξεσήκωσε κάθε ακροαριστερό και αριστερό καλλιτέχνη να κάνει σώου για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, το σωματείο ηθοποιών αμολήθηκε με πρώτο τον Μπιμπίλα, να κάνει τον δικαστή, και τελικά, ο Λιγνάδης είναι ελεύθερος όπως και άλλοι κακοποιοί με νόμο και σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ομολόγησε ότι ο Λιγνάδης είναι ελεύθερος με τις ευχές και την βοήθεια των νόμων έγκλημα στην δικαιοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αφέθηκε ελεύθερος βάσει του νόμου ΣΥΡΙΖΑ – Καλογήρου, απλά πράγματα.

Στην παραδοχή πως ο Δημήτρης Λιγνάδης αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο βάσει του νόμου ΣΥΡΙΖΑ – Καλογήρου είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος υποστήριξε συγκεκριμένα ότι η υποχρεωτική αποφυλάκιση Λιγνάδη στηρίχθηκε σε ρύθμιση του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, αν και η δυνατότητα αυτή υπήρχε από το 2010, αλλά δεν ήταν υποχρεωτική μέχρι ο καλογήρου να την κάνει υποχρεωτική και οι δικαστές να απελευθερώνουν.

«Ο Νόμος Καλογήρου αυτή τη δυνατότητα που είχε πάντα το δικαστήριο την κατέστησε υποχρεωτική… η προϋπόθεση για να εφαρμοστεί αυτή η σωστή ρύθμιση δεν υπήρχε» διευκρίνισε καρφώνοντας τον σύντροφο, την Κουμουνδούρου και τον Αλέξη Τσίπρα που 3 ημέρες έχουν ξεσκιστεί στα καραγκιοζιλίκια για να κάνουν αντιπολίτευση.

Δείτε τον Κατρούγκαλο :








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου