Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Κατόπιν εορτής ο τζάμπα μάγκας Ερντογάν έκανε επίθεση στην Ελλάδα

 


Ο Ερντογάν, δεν τόλμησε να μιλήσει στα όργανα του ΝΑΤΟ έχοντας απέναντι του τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και να θέσει τον παραλογισμό για τα νησιά και την κυριαρχία.

Δεν τόλμησε να θέσεις τους παραλογισμούς του, ούτε σε κατ΄ ιδίαν συναντήσεις που είχε με ηγέτες. 

Άκουσε όμως ότι τον κράζουν στο εσωτερικό της Τουρκίας, και ότι έχει στεναχωρηθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα γιατί δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση, οπότε στην συνέντευξη τύπου, κατόπιν εορτής άρχισε τα δικά του.

Από το βήμα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε εχθές, κατά την τελευταία ημέρα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην ισπανική πρωτεύουσα και αφού είχαν τελειώσει όλα, ο Τούρκος πρόεδρος, με ψέματα και τούρκικη προπαγάνδα, επιτέθηκε στην Ελλάδα που, όπως είπε, «έχει παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο 147 φορές» και για αυτόν τον λόγο «θα έπρεπε να λογοδοτήσει». 

Ο Ερντογάν, θέλοντας για ακόμα μία φορά να γελοιοποιηθεί, επανέλαβε, στο ίδιο πλαίσιο, και την κατηγορία ότι η Ελλάδα «στρατιωτικοποιεί νησιά κατά παραβίαση των Συνθηκών».

Κατηγόρησε μάλιστα τη χώρα μας πως «δημιουργεί εντάσεις», ενώ παράλληλα διαμαρτυρήθηκε και για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα που, κατά την άποψή του, δεν βρίσκονται εκεί λόγω Ρωσίας αλλά για άλλους λόγους. Ο κ. Ερντογάν επιτέθηκε προσωπικά και στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο κατηγόρησε ότι εμπλέκει τρίτα μέρη στα ελληνοτουρκικά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου