Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Δυσωδία ΣΥΡΙΖΑ, ποντάρουν σε ψέματα και συκοφαντίες για να συσπειρώσουν το παρακμιακό εσωτερικό τους

 


Ένα τοξικό και παρακμιακό κόμμα, που ποντάρει σε μυθεύματα και συκοφαντίες για να κάνει αντιπολίτευση.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σήμερα στη Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, και αναμένεται αγανακτισμένος να τοποθετηθεί και για τα ζητήματα τοξικότητας και δυσωδίας που εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα εάν θα είναι ο παρών ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας και ψεύτης στην ιστορία της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας για να τον αντιμετωπίσει και να ξεφτιλιστεί, αυτό δεν το ξέρει κανένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητσοτάκης θα εγκαλέσει τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που έκανε στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση Λιγνάδη. Και για τον απλό λόγο ότι αν η ίδια υπόθεση δικαζόταν βάσει του Ποινικού Κώδικα που ψήφισε η ΝΔ η καταδίκη θα ισοδυναμούσε με ισόβια, αλλά, το αποτέλεσμα της δίκης είναι συνέπεια του Ποινικού Κώδικα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η φαιδρή τοποθέτηση του Τσίπρα για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, «αυτός που έκανε τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, βιασμούς, αφέθηκε ελεύθερος γιατί ήταν κολλητός της εξουσίας», αποτελεί χυδαία επίθεση στη Δικαιοσύνη, την οποία αποδέχεται «α αλ καρτ» και ο Τσίπρας πρέπει να απολογηθεί στην βουλή για το τι ακριβώς εννοεί και να μας πει εάν ευθύνεται ο νόμος Καλογήρου!!! Αλλιώς θα αποδειχθεί για ακόμα μία φορά στον Ελληνικό λαό πώς πρόκειται για ένα άρρωστο αμετανόητο λαϊκιστή, συκοφάντη και ψεύτη που χρησιμοποιεί μυθεύματα.

Ο πρωθυπουργός για ακόμα μία φορά περιμένει τον Αλέξη Τσίπρα να τον ξεφτιλίσει και να τον ξεμπροστιάσει στον Ελληνικό λαό. Περιμένουμε!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου