Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Συνεχίζει ο Ηλιόπουλος την παραπλάνηση για να μην φαίνεται ένοχος, σε ότι αφορά τις υποκλοπές Ανδρουλάκη

 


Όλη η Ελλάδα γνωρίζει, ξέρει και είναι πεπεισμένη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο μόνος που είχε συμφέρον να παρακολουθήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη ώστε να γνωρίζει τι γίνεται στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

O ΣΥΡΙΖΑ «βαφτίζει» ελληνικούς τους... ευρωπαϊκούς «κοριούς»

Συστηματική επίθεση λάσπης και συκοφάντησης που δέχεται η κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την υπόθεση απόπειρας παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ και το ΠΑΣΟΚ κινείται σε «θολά νερά», δείχνει μόνο την ενοχή ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. γνωρίζουν πολύ καλά και εγκαίρως ότι το ζήτημα δεν είναι ελληνικό, αλλά ευρωπαϊκό. Και υπάρχει συναγερμός στις Βρυξέλλες και στην Αθήνα, εδώ και καιρό. Γνωρίζουν γιατί συστήθηκε η επιτροπή που εξακρίβωσε την απόπειρα παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη και πότε, γνωρίζουν επίσης καταγγελίες όπως αυτή του Επιτρόπου Δικαιοσύνης Ντιντιέ Ρέιντερς, που, όπως έγραψαν οι Reuters, παρακολουθούσαν και εκείνου το κινητό του τον περασμένο Σεπτέμβριο, τότε που προσπάθησαν να παρακολουθήσουν και του κ. Ανδρουλάκη! Οπότε εντάξει το καραγκιοζιλίκι του φαιδρού ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν δείχνει κάποιο ίχνος σοβαρότητας, αλλά παρασύρεται απο την φαιδρότητα του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος ευθύνεται για την κατάντια του Νίκου Ανδρουλάκη που ελέγχει το κόμμα;

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει ως υπεύθυνη την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό τον ίδιο για το γεγονός ότι το κινητό του κ. Ανδρουλάκη δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση, είναι ευθεία. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, είπε χθες ότι ο πρωθυπουργός «με δική του ευθύνη συντονίζει παρακολουθήσεις απέναντι σε δημοσιογράφους και πολιτικούς του αντιπάλους».Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το μοναδικό κόμμα που ο αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας, είχε βγει ευθέως να υποστηρίξει την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου!! Ήταν το μοναδικό κόμμα που η επιβίωση του αρχηγού του Αλέξη Τσίπρα, εξαρτάται από το ποιος θα εκλεγεί στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, παρά το ότι στο τέλος δείχνει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ανεπαρκής για να κάνει την διαφορά, χωρίς όμως να κερδίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Μόνο ένας ένοχος θα συνέχιζε να μιλάει, για αυτές τις καταγγελίες των παραλίγο υποκλοπών στον Νίκο Ανδρουλάκη, και αυτός είναι η Κουμουνδούρου και ο Νάσος Ηλιόπουλος που για να αποποιηθεί των ενοχών και της ρετσινιάς, συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη και την Νέα Δημοκρατία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις και στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε να λάβουμε απαντήσεις για τις καταγγελίες περί παρακολουθήσεων πολιτικών, πολιτών και δημοσιογράφων», λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος, για να παραπλανήσει τους Έλληνες πολίτες.

Μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, Kontra Channel, επισήμανε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ίδιος έκθετος για την υπόθεση Predator», παρά το ότι όλα οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ που ήταν το μοναδικό κόμμα που τον ενδιέφεραν οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Οποιοσδήποτε νοήμων σε αυτή την χώρα, καταλαβαίνει αμέσως ότι αυτή τη τακτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιώντας την καταγγελία Ανδρουλάκη, γυρνάει μπούμερανγκ σε βάρος του, και δείχνει ενοχή που μένει να αποδειχθεί και εκεί θα γελάσει και κάθε πικραμένος.

Η προσπάθεια του φαιδρού ΣΥΡΙΖΑ που παρασύρει και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙ.ΝΑΛ. προσπαθώντας να εμφανίσουν την Ελλάδα ως χώρα «ξέφραγο-αμπέλι» ή ως «δημοκρατία που δεν λειτουργεί» «όπου στην πρώτη περίπτωση ο καθένας παρακολουθεί όποιον θέλει και στη δεύτερη ο πρωθυπουργός δήθεν παρακολουθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους», μόνο κακό στην χώρα κάνει, και τα αποτέλεσματα αυτής της αθλιότητας θα τα εισπράξουν στην κάλπη και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με πρώτο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Οπως και να έχει, με την πρωτοβουλία που πήρε ο κ. Μητσοτάκης χθες το πρωί -πριν καταθέσει την πρότασή του στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ- όλα αυτά μπορούν να ξεκαθαρίσουν. Τουλάχιστον, οι πολιτικές προθέσεις και οι πολιτικές σκοπιμότητες και να ξεφτιλιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας ακόμα μία φορά, παρασύροντας τον ανεπαρκή Νίκο Ανδρουλάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου