Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Εντοπίστηκε άντρας νεκρός στου Ρέντη - Γυναίκα έπεσε απο μπαλκόνι - Γυναίκα νεκρή στον ΗΣΑΠ

 



Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι εργαζόμενοι στη κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, που αντίκρισαν έναν νεκρό με τυλιγμένο ένα tyre up στον λαιμό εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής, εντός ενός φορτηγού στη Λαχαναγορά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να είναι ιδιοκτήτης καταστήματος στην περιοχή.

Οι Αρχές φαίνεται να εξετάζουν και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Στη Λαγαχαναγορά του Ρέντη σπεύδουν ιατροδικαστής και αστυνομία αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας εκτός από δεμένος ήταν και φιμωμένος.



Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής, στον ΗΣΑΠ, μεταξύ των σταθμών «Άνω Πατήσια» και «Περισσός», όταν μία γυναίκα έπεσε στις γραμμές του τρένου και διαμελίστηκε από διερχόμενο συρμό, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες της πτώσης της. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της.



Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές της Πάτρας καθώς λίγο πριν τις 12 μια γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου και σκοτώθηκε, ενώ ένα άτομο φαίνεται να έχει ταμπουρωθεί μέσα στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, όλα ξεκίνησαν αργά το πρωί της Παρασκευής όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για επεισόδιο στην οδό Ζαΐμη στην Πάτρα. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως μια γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου και σκοτώθηκε ακαριαία.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο κτήριο βρίσκεται άτομο που πετά αντικείμενα προς το πτώμα της γυναίκας.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, δυνάμεις του ΟΚΠΕ βρίσκονται στο σημείο και ετοιμάζονται να μπουν στην πολυκατοικία. 

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ακόμη μία γυναικοκτονία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου