Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Ούτε ένας αριστερός μια κουβέντα για την δολοφονία Αξαρλιάν από τους συντρόφους της 17Ν

 



Ζάκ, Φύσσας, Γρηγορόπουλος, πορείες, επεισόδια, μεγαλοστομίες, σώου, αντιδράσεις, ακροαριστερή και αριστερή ευαισθησία.

Αξαρλιάν, κανένας αριστερός επιλεκτικά ευαίσθητος δεν έχει αρθρώσει όλα αυτά τα χρόνια μία κουβέντα για τον θάνατο ενός αθώου, από τρομοκράτες συντρόφους, που κτύπησαν γρήγορα τον στόχο τους γιατί ήθελαν να πάνε διακοπές.

Όλα αυτά τα χρόνια ούτε ένας αριστερός, δεν συναντήθηκε με τους οικείους των θυμάτων της 17 Νοέμβρη. 

Κανένας αριστερός δεν συναντήθηκε με την μάνα του Αξαρλιάν!!

Κανένα σώου δεν έκανε η μητέρα του Αξαρλιάν γυρνώντας τα δικαστήρια, σε δίκες άλλων προκαλώντας την κοινωνία.

Με αξιοπρέπεια όλα αυτά τα χρόνια οι οικείοι του αδικοχαμένου Αξαρλιάν βιώνουν την δολοφονία του δικού τους ανθρώπου.

Ποιους να θυμηθούμε; Τους γονείς του Περατικού, την οικογένεια του Μομφεράτου και του οδηγού του Ρουσέτη, οι οικογένειες του Μάτη; Και τόσα άλλα θύματα των εκτελεστών συντρόφων τρομοκρατών της 17Ν, που πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους αποκαλούν και συντρόφους.

Όταν ο τρομοκράτης Β. Τζωρτζάτος ρώτησε τον Κουφοντίνα γιατί δεν ανέβαλε το χτύπημα, αυτός του είπε: «Δε γινόταν να αναβληθεί πάλι η ενέργεια. Με πίεζε η γυναίκα μου να φύγουμε διακοπές».



Αυτό λοιπόν το κάθαρμα, ο εκτελεστής της 17Ν, που μπαινόβγαινε απο τις φυλακές επί διακυβέρνησης των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ. Που τον είχαν μεταφέρει και σε αγροτικές φυλακές, λες και καταδικάστηκε για ακάλυπτες επιταγές, σήμερα βρίσκει βήμα για να αρθρογραφεί σε ακροαριστερές και αριστερές εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ, έχει οπαδούς ακροαριστερούς κακοποιούς αντιεξουσιαστές, και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διαδηλώνουν για τα αιτήματα του, υιοθετούν τις απόψεις του.

Για όλους τους αριστερούς, ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ, η δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν από τους τρομοκράτες της 17Ν ήταν μια «παράπλευρη απώλεια» και εδώ τελειώνει το θέμα για αυτούς!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου