Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

O Τσίπρας, παραμυθιάζει το κόμμα του για πρόωρες εκλογές - Τον διαψεύδει ο Μητσοτάκης

 


Τσίπρας ο απόλυτος ψεύτης, εθισμένος στο ψέμα, δεν σταματάει να παραπληροφορεί.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας τις φοβάται και γιαυτό κάνει ότι της θέλει. Άλλωστε ο Τσίπρας έχει κάνει τα πάντα στο εσωτερικό του κόμματος για να μην τον κουνήσει κανένας και μετά την προδιαγεγραμμένη νέα ήττα του.

Η δηλώσεις Τσίπρα στην προσπάθεια του να παραμυθιάσει το εσωτερικό του κόμματος του :

«Τα σημάδια ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι εμφανή, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα και οργανωτικά και προγραμματικά. Θα νικήσουμε στις εκλογές, αλλά χρειάζεται δουλειά και σχέδιο για την επόμενη μέρα. Να είστε σίγουροι ότι ένας είναι ο δρόμος για τη νίκη μας από την πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής, όποτε και αν κάνει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης: Να δώσουμε ρεαλιστική ελπίδα στους πολίτες, σε όλους αυτούς που βλέπουν τη ζωή τους, την καθημερινότητά τους να γίνεται κάθε μέρα και πιο δύσκολη με την κυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και... προέβλεψε κάλπες ακόμη και μέσα στον Σεπτέμβριο.

«Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη, όσο και αν προσπαθεί να πείσει πως θα εξαντλήσει την θητεία του, είναι να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο, ακόμα και νωρίς το Σεπτέμβρη για να προλάβει την απόλυτη κατάρρευση από την ακρίβεια. Και για αυτόν τον λόγο ο κ. Μητσοτάκης για να αλλάξει ατζέντα από την σαρωτική ακρίβεια που καθιστά αβίωτη τη ζωή των πολιτών, επενδύει σε τεχνητή ένταση και ψευδεπίγραφα λαϊκιστικά διλήμματα. Καλλιεργεί την ένταση στα πανεπιστήμια και ακολουθεί γενικευμένη στρατηγική όξυνσης για να κρύψει ότι ο κόσμος δεν μπορεί να βγάλει το μήνα», είπε αδιαφορώντας για τα δημοσκοπικά στοιχεία που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω και τον ίδιο απαξιωμένο να παλεύει με τον ΚΑΝΕΝΑ.

Ο Μητσοτάκης διέψευσε Τσίπρα για τις πρόωρες εκλογές

Το ψέμα του Αλέξη Τσίπρα αλλά και την φημολογία που υπάρχει το τελευταίο διάστημα περί πρόωρων εκλογών διέψευσε χθες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από την Βρυξέλλες.

Το σχετικό ερώτημα τέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

«Πόσες από τις προβλέψεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν επιβεβαιωθεί;» διερωτήθηκε και ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά: «Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, όπως έχω δεσμευθεί πολλές φορές. Από εκεί και πέρα θέλω να τονίσω ότι η χώρα σήμερα χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ ένα ήρεμο πολιτικό κλίμα, πολιτισμένο διάλογο, αντιπαράθεση αρχών, αξιών, θέσεων, λιγότερη πόλωση και προκλητική ρητορική, που παραπέμπει σε άλλες εποχές, που έχουμε αφήσει -ευτυχώς για την Ελλάδα- οριστικά πίσω. Η αντιπολίτευση και ο αρχηγός της επιλέγουν τη δική τους -κατά την άποψή μου- εξαιρετικά μοναχική διαδρομή, που θα κριθεί και αυτή όταν με το καλό γίνουν εθνικές εκλογές».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου