Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Η αυτοκτονία του γυμναστή αποκαλύπτει κύκλωμα εκβιαστών και φόνους

 


Η αυτοχειρία ενός 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, δίνει στοιχεία στην ΕΛ.ΑΣ. για κύκλωμα εκβιαστών που εκβιάζει επιχειρηματίες, για δολοφονίες και μια γυναίκα που συνδέεται με αυτές τις κατηγορορίες.

Ο άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε επί της οδού Γαμβέτα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πριν δώσει τέλος στην ζωή του, έστειλε σε γνωστούς του email, λέγοντας ότι οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη καθώς εξαπατήθηκε από μια γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις και του απέσπασε μισό εκατομμύριο ευρώ.

Αυτή η γυναίκα τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή, και στο email αναφέρεται και σε διάφορες άλλες παρανομίες που του είχε αποκαλύψει η ίδια.

Στο μήνυμά του ο αυτόχειρας περιγράφει τη συγκεκριμένη γυναίκα, σημειώνοντας ότι κατοικεί στην Άσσηρο, ενώ σημειώνει ότι την εμπιστεύτηκε τόσο που εκείνη κατάφερε να του αποσπάσει όλα του τα χρήματα. Όπως γράφει μάλιστα, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Ο αυτόχειρας κάνει αναφορά στο σημείωμά του, για κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, καθώς και σε κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια. 

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιεχομένου του μηνύματος που έστειλε ο 50χρονος γυμναστής, δόθηκε εντολή από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το σημείωμα, η συγκεκριμένη γυναίκα προέτρεπε και την κόρη της, να συμμετέχει σε διάφορα πάρτι στα οποία  θα βρίσκονταν και παιδιά εύπορων οικογενειών.

«Ζητάω συγνώμη από τον Θεό, από τον πνευματικό μου που τον στεναχώρησα και από όλους αυτούς που με αγαπάνε, από όλους τους αθλούμενους», καταλήγει ο 50χρονος στην ανάρτησή του –η οποία λίγο αργότερα κατέβηκε από το λογαριασμό του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου