Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ βανδάλισαν πάλι το μνημείο της Marfin

 



Έχετε ακούσει τόσα χρόνια να βανδαλίζουν τα μνημεία των άτυχων και δολοφονημένων Φύσσα και Γρηγορόπουλου; Φυσικά και όχι γιατί απλά για τους συντρόφους, οι αθώοι πολίτες δεν μετράνε για θύματα των ακροαριστερών δολοφονικών ενεργειών τους.

Είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στους συντρόφους αντιεξουσιαστές του ΣΥΡΙΖΑ που βανδαλίζουν το μνημείο, βρίσκονται και οι δολοφόνοι των υπαλλήλων της Marfin.

Το μνημείο είχε εγκαινιαστεί τον Μάιο του 2020 από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης που είχε πραγματοποιηθεί στο σημείο όπου έχασαν την ζωή τους οι τρεις εργαζόμενοι της τράπεζας το 2010.

Τον Μάιο του 2020 από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει: «η Πολιτεία θα τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν πριν 10 χρόνια, με ειδική πλακέτα, στο κτίριο της Μαρφίν στη Σταδίου… στο κτίριο της φωτιάς και του μίσους. Θα πολεμά τη λήθη και θα καλεί σε ενότητα και δημοκρατική επαγρύπνηση. Θα κρατά ζωντανό το μεγάλο δίδαγμα εκείνης της ημέρας με δύο λέξεις: Ποτέ πια». 



Δύο χρόνια μετά και δεν είναι η πρώτη φορά, η εικόνα που αντικρίζει κανείς περνώντας από  το σημείο, είναι αυτή με την πλακέτα να έχει καταστραφεί απο τους γνωστούς συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ!! Και αυτό που γράφουμε είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου