Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Ψάχνουν τον επιδειξία με το GOLF και τη πινακίδα που τελειώνει σε 8789

 


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επιδειξία που χθες το απόγευμα επιτέθηκε σε τέσσερα ανήλικα κορίτσια μπροστά από σχολείο  στα Άνω Λιόσια.

Ο επικίνδυνος δράστης, επιτέθηκε στις ανήλικες εχθές γύρω στις 20:00 επί της οδού Πίνδου στο 2ο Λύκειο της περιοχής, αδιαφορώντας για τον κόσμο, ο οποίος έσπευσε να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να τον συλλάβουν.

Οι μάρτυρες αναφέρουν ένα μελαχρινό άνδρα, ο οποίος βγήκε από το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο και μάρκας Golf, έχοντας κατεβασμένο το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε 4 κορίτσια ηλικίας 16, 17 και 6 ετών, τα οποία βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου. Τα παιδιά άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια, με τον ανώμαλο να τρέπεται σε φυγή χωρίς να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να τον συλλάβουν οι Αρχές. Μάρτυρες έχουν αναγνωρίσει τον δράστη λέγοντας ότι είναι κακοποιός «σεσημασμένος» και κυκλοφορεί σε Φυλή και Ζεφύρι.

Όπως αναφέρει στην κατάθεση της η μία από τις ανήλικες : «Σήμερα (χθες) γύρω στις 20:00 με 20:30 βγήκα βόλτα μαζί με τις τρεις φίλες μου και τη μικρή μου αδελφή, η οποία είναι 6 ετών. Φτάσαμε στο 2ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων οπού έξω υπήρχε ένα μαύρο Golf με τελευταία ψηφία της πινακίδας ήταν 8789. Ο τύπος ήταν επιδειξίας, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε έρθει και αρκετά προετοιμασμένος με κρέμες. Έκανε ανενόχλητος τη δουλειά του. Το τραγικό είναι ότι φώναξα τον πατέρα μου και ο τύπος έτρεξε και πήγε να με πατήσει με το αυτοκίνητο του. Ακόμα δεν τον έχουν βρει.»0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου